ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

O Α. Πέρρος «καρφώνει» τον Παύλο Χαϊκάλη: ''Με αυτή την κοπέλα αρχίσαμε να...''

Η δήλωση του γνωστού ηθοποιού

newsroom must

Η πρόσφατη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη περί «άντρα παλαιάς κοπής» στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου προκάλεσε αντιδράσεις και καταγισμό σχολίων. Μεταξύ των ανθρώπων από τον χώρο του θεάματος που αποφάσισαν να τοποθετηθούν είναι και ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha, «Αγγελική» ο οποίος απάντησε στον Παύλο μέσα από ένα του instastory.

Συγκεκριμένα, ο ο Αλέξανδρος Πέρρος έγραψε: "Ένα ωραίο απόγευμα πριν αρκετά χρόνια, 26 ήμουν θαρρώ, σε μια Σχολή Χορού στην Γλυφάδα όπου δίδασκα latin χορούς, εμφανίστηκε ένα πανέμορφο και φωτεινό κορίτσι για να κάνουμε μάθημα. Αδιανόητα γοητευμένος μετά το πέρασμα του μαθήματος πηγαίνω στη διεύθυνση της σχολής και δηλώνω ότι δεν θέλω να αναλάβω τη συγκεκριμένη μαθήτρια γιατί μου άρεσε! Πολύ! Η διεύθυνση έκανε αποδεκτό το αίτημά μου. Λίγο αργότερα με αυτή την κοπέλα αρχίσαμε να μιλάμε εκτός σχολής. Δημιουργήθηκε ένας ειλικρινής και ουσιαστικός έρωτας.

Λίγα λόγια από έναν όχι παλιάς κοπής άνδρα. Από την παλιά κοπή προσπαθούμε να γλιτώσουμε σε όλα τα επίπεδα. Η δικαιολογία του “είμαι ερωτευμένος με το θύμα” έχει ακριβώς την ίδια λογική με όσους ενοχοποιούνται και ισχυρίζονται μετά ότι ήταν ψυχικά ασθενείς για να γλιτώσουν τη μπουζού και να πάνε σε ψυχιατρική πτέρυγα".

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X