ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Νυφικό με υπογραφή Κύπριας σχεδιάστριας επέλεξε η Μαντώ Γαστεράτου

Η Μάντω Γαστεράτου κατά την διάρκεια της στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads είχε κάνει γνωστό ότι μετά την έξοδο της από το παιχνίδι έχει να διοργανώσει ένα γάμο και πιο συγκεκριμένα το δικό της.
Η γλυκιά παρουσιάστρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της και οι προετοιμασίες γίνονται όλο και πιο έντονες εφόσον πλησιάζει ο καιρός. 

Το νυφικό, οι μπομπονιέρες, ο στολισμός, τα λουλούδια και όλα όσα αφορούν ένα γάμο είναι κατά κύρια απασχόληση για τη γυναίκα.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η Μαντώ έχει επιλέξει να φορέσει 2 νυφικά την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της και μάλιστα το πρώτο που θα βάλει θα είναι δημιουργία Κύπριας σχεδιάστριας, της Στάλω Θεοδόρου

Η σχεδιάστρια του νυφικού έκανε μια ανάρτηση στην επαγγελματική της σελίδα στο Facebook κάνοντας γνωστό το γεγονός αυτό με μια εικόνα όπου αναγράφονται κάποια λόγια από τη μέλλουσα νυφούλα.



«Για μένα έχουν σημασία οι άνθρωποι που σου δείχνουν αγάπη, γι’ αυτό και την ημέρα του γάμου μου επέλεξα να φορέσω δύο νυφικά από δύο πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής μου. Το πρώτο θα είναι δημιουργία της Στάλως Θεοδόρου, που μάλιστα ήταν και το πρώτο μου νυφικό που φόρεσα ποτέ στη ζωή μου, στα 18, ως μοντέλο. Το δεύτερο, που θα φορέσω στο after party, θα είναι δημιουργία της κουμπάρας μου, Μπάγιας Αντωνοπούλου, από τον οίκο, Atelier Rene, που διατηρεί με την οικογένεια της.»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση