ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Σέξι βουτιές

Μπορεί πριν από λίγο να είδαμε στο instagram του Mega, backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Music School», οι φωτογραφίες όμως που μας τράβηξαν την προσοχή είναι αυτές που ανέβασε η παρουσιάστρια του show, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός δημοσίευσε εντυπωσιακές υποβρύχιες φωτογραφίες στο instagram από τις διακοπές που έκανε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Music School». Μερικές μέρες στη Μύκονο πέρασε μαζί με καλούς της φίλους και την αδερφή της, Ελίνα, δημοσιεύοντα συχνά φωτογραφίες στα social media.

Φυσικά το ενδιαφέρον όλων μονοπώλησαν αυτές που την δείχνουν να κάνει βουτιές αλλά και να ποζάρει στον ήλιο με το σέξι μπικίνι της. Το καλογυμνασμένο της σώμα έκλεψε φυσικά την παράσταση με την ηθοποιό να επιβεβαιώνει το γεγονός πως διαθέτει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά της showbiz.

Την προσοχή μας έκλεψαν επίσης οι backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Music School» που έρχεται στο Mega. Στα φωτογραφικά πλάνα βλέπουμε στα παρασκήνια την Ευριδίκη, τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και την οικοδέσποινα του show, Ντορέττα Παπαδημητρίου να μας στέλνει φιλάκια.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS