ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Νταντάδες πλουσιόπαιδων μας δείχνουν πως περνάνε στις διακοπές

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί το να δουλεύεις 60 ώρες την εβδομάδα με παιδιά να είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο και κουραστικό, για να μην πούμε ανέφικτο! Σκέψου παιδάκια να κλαίνε, να θέλουν τους γονείς τους και εσύ να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Να θες να βάλεις τα κλάματα, αλλά να χαμογελάς όλο γλύκα!

Κι’ όμως ενώ μπορεί κάποιες στιγμές τα νεύρα να είναι πολλά, υπάρχουν και οι στιγμές που χαίρεσαι τόσο πολύ που συμβάλλεις στην ανατροφή νέων ενηλίκων. Και ας μην ξεχνάμε ότι τα παιδάκια είναι τόσο αθώα και γλυκά, που τις περισσότερες φορές είναι πολύ καλύτερο να έχεις να κάνεις μαζί τους παρά με ενήλικες.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα, όταν μερικές από τις νταντάδες είχαν την τύχη να βρουν ένα πολύ πλούσιο αφεντικό, που τις παίρνει διακοπές μαζί τους!

Οι νταντάδες των πλουσιόπαιδων λοιπόν δεν τεμπελιάζουν και κάνουν καλά την δουλειά τους, αλλά μπορούν να ταξιδέψουν σε εξωτικά νησιά για διακοπές, να μπαίνουν σε ιδιωτικά τζετ, σε ιστιοπλοϊκά, να κολυμπούν στις ομορφότερες θάλασσες ή ακόμα και σε ιδιωτικές πισίνες. Και προσέξτε, όλα τα έξοδα είναι πληρωμένα. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Με λίγα λόγια, κάνουν πράγματα που δεν θα έκαναν ποτέ. Βέβαια, δεν παραλείπουν να ανεβάσουν και μερικές φωτογραφίες στο Instagram για να δούμε κι εμείς πως περνάνε...


Δείτε μερικές νταντάδες που εν ώρα εργασίας απολαμβάνουν χλιδάτες διακοπές: 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση