ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νότης Σφακιανάκης: Τι απαντά στην Δέσποινα Βανδή και τον Λάκη Λαζόπουλο;

Ο Νότης Σφακιανάκης αδιαμφιβήτητα είναι το πρόσωπο των ημερών όχι τόσο καλλιτεχνικά αλλά για τις δηλώσεις του υπερ της Χρυσής Αυγής που πυροδότησαν ένα κύκλο συζητήσεων και δηλώσεων.

Ο τραγουδιστής λίγες μέρεςπριν την πρεμιέρα του βρέθηκε ξανά καλεσμένο στον Σκαί και στην εκπομπή «Ευθέως». Ο Νότης μέσα σε όλα μίλησε για την Χρυσή Αυγή, την Δέσποινα Βανδή αλλά και τα αρνητικά σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου!

Σχετικά με την Χρυσή Αυγή σχολίασε στον Κων/νο Μπογδάνο: «Εγώ δεν είμαι ούτε χρώμα, ούτε κόμμα, ούτε θρησκεία. Το όνομά μου γράφει Έλληνας από πάνω. Δεν θα γίνω ποτέ Χρυσή Αυγή. Θα είμαι ανένταχτος ανέκαθεν. Έχω αντέξει πολλά. Ό,τι και αν μου συμβεί, ξέρετε από που θα είναι. Από αυτούς που μας τυρρανούν»!

Για την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή ανέφερε: «Το αφήνω στην κρίση σας. Εγώ δεν έπρεπε να είμαι εδώ. Δεν ήθελα να είμαι εδώ. Σου είπα ότι είσαι ψεύτης. Όταν δίνω τον λόγο μου, είναι 12 συμβόλαια υπογεγραμμένα… Αν εγώ διαφωνώ μαζί σου, δεν θα συνεργαστώ μαζί σου, ενώ το έχω υποσχεθεί. Δεν ξέρω τι είσαι ; Ξέρω για αυτό συνεργάζομαι μαζί σου…» Επισης δήλωσε πως με την Δέσποινα δεν έχουν μιλήσει παρά το μήνυμα που του έστειλε και του ανακοίνωσε πως αποχωρεί!

Τέλος μίλησε και για τον Λάκη Λαζόπουλο και τα καυστικά σχόλια που είχε κάνει για την νοημοσύνη του στον Γιώργο Παπαδάκη. «Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το Υπουργείο Πολιτισμού...Οι άνθρωποι που έχουν αλισβερίσια με τις εκάστοτε Κυβερνήσεις, λένε αυτά που λένε. Και εγώ λέω αυτά που λέω. Δεν έχω φιλίες, ούτε γνωριμίες. Οι φίλοι μου που είναι πολιτευτές, ξέρουν περί τίνος πρόκειται...», ανέφερε κλεινοντας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS