ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Νίκος Μουρατίδης: ''Η Βανδή τραγουδάει πολύ ψηλά - τσιριχτά και γίνεται ενοχλητική''

Ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε για όλα. Πάντα χείμμαρος ο συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός τα βάζει με την Ροζίτα Σώκου για τις πρόσφατες δηλώσεις της αλλά και με το ελληνικό τραγούδι.

"Η Μελίνα είναι υπεράνω ταλέντου. Είναι ένα άστρο λαμπερό και μοναδικό. Η κ. Ροζίτα Σώκου, δυστυχώς, δεν ήταν τίποτα. Χρόνια ολόκληρα μας πρήζει με τον Νουρέγιεφ και διάφορους άλλους "φίλους" της, που δεν διστάζει μετά θάνατο να τους ξεμπροστιάζει. Γιατί δεν το έκανε όσο ζούσαν; Η Μελίνα ήταν μια όμορφη, σέξι και παθιασμένη γυναίκα. Η κ. Σώκου είναι μία άσχημη, ανέραστη και μανιοκαταθλιπτική γυναίκα".

Ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρθηκε στους τραγουδιστές που κυριαρχούν στην ελληνική μουσική σκηνή σήμερα. "Η Πάολα δεν μου αρέσει καθόλου. Ο Κραουνάκης που είπε ότι έχει πολύ καλή φωνή, μπορεί να λέει ότι θέλει. Και ο Μάνος Χατζιδάκις παλιά τα ίδια είχε κάνει με τον Γιάννη Φλωρινιώτη αλλά και ο Διονύσης Σαββόπουλος έβγαλε την Καλομοίρα μέσα από τούρτα. Ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή, την Έλλη Κοκκίνου και την Πέγκυ Ζήνα, θεωρώ πως η Ζήνα είναι καλύτερη από τις τρεις. Δεν μου αρέσει η Βανδή, γιατί τραγουδάει πολύ ψηλά - τσιριχτά και γίνεται ενοχλητική και η Κοκκίνου επίσης δεν μου αρέσει, γιατί δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης στο ελληνικό τραγούδι. Μπορεί να είναι καλές γυναίκες, όμως δεν κρίνω το ήθος τους, αλλά το ταλέντο τους και την στάση τους στην τέχνη της μουσικής", καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση