ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Νικόλας Ιωαννίδης: 5+1 ερωτήσεις για τα καλλιστεία

Ο fashion editor του περιοδικού Beautiful People, Νικόλας Ιωαννίδης, είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή του Star Κύπρος κι εμείς φυσικά επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας μιλήσει για τα καλλιστεία. Ο ίδιος απαντά σε 5+1 ερωτήσεις σχετικά με τις διαγωνιζόμενες, τις εντάσεις μεταξύ τους, αν ξεχώρισε κάποια από τις κοπέλες και φυσικά για τα… παπούτσια.

Πώς βλέπετε τις κοπέλες φέτος; Έχουν το star quality για να κερδίσουν το στέμα;

Σαν κριτής για τέταρτη χρονιά είναι πολύ καλό το επίπεδο ειδικά σε σύγκριση με πέρσι, παρά πολύ ωραία σώματα, καλό ύψος εκτός από μια-δυο περιπτώσεις. Προσωπικά η χαρά μου θα είναι ότι θα μπορούμε να δούμε εξέλιξη, θα φύγουμε από το προσωπικό τους στυλ και θα πάμε σε ένα πιο επαγγελματικό στυλ. Θα κτίσουμε πάνω στις κοπέλες, τη συμπεριφορά τους στην πασαρέλα και στις φωτογραφίσεις.

Με κάποιες από τις κοπέλες υπήρξαν θέματα και εντάσεις, κυρίως για την επιλογή των παπουτσιών.

Από την μια μας λένε οι κοπέλες ότι έχουν παρακολουθήσει όλες τις σεζόν, όταν όμως παρακολουθείς και τα βλέπεις θα πρέπει να κρατάς τα αρνητικά πρώτα και μετά τα θετικά. Οπότε όταν ξέρουν πως υπάρχει ένα τρελός εκεί με γκρίζα μαλλιά που φωνάζει όλη μέρα για τα παπούτσια, πρέπει να κάνουν κάτι για αυτό. Άλλωστε δεν είναι δίκαιο, τα παπούτσια που επέλεξαν κάποιες προσθέτουν ύψος. Θεωρώ ότι τα κατάλληλο παπούτσι είναι ένα κανονικό πέδιλο, κι αυτό είναι κανόνας και στο εξωτερικό.

Βλέπετε σε κάποια από τις κοπέλες το πρόσωπο της Star Κύπρος;

Βεβαίως! Έχω ξεχωρίσει τρεις κοπέλες και η μια από αυτές είναι το Gold Pass μου (γι' αυτό και της το έδωσα άλλωστε).

Όπως είδατε τις κοπέλες στο casting, κρίνετε ότι χρειάζονται πολλή δουλειά;

Το 80% σίγουρα ναι. Το να βγάζεις απλά φωτογραφίες δεν είναι επαγγελματική δουλειά. Επαγγελματικό είναι οι φωτογραφίσεις για περιοδικά και μεγάλα catwalks.

Την περασμένη Κυριακή είδαμε ότι υπήρξαν εντάσεις από πλευράς κάποιων διαγωνιζομένων, όταν τους είπατε κάτι αρνητικό...

Είναι φυσιολογικές οι εντάσεις, γιατί όταν τους λέει ο στενός περίγυρός τους ότι κάνουν για τα καλλιστεία και ακούσουν μια γνώμη από επαγγελματία δεν τους αρέσει. Οπότε είναι φυσιολογικές οι εντάσεις και είναι στο χέρι τους να αρπάξουν την ευκαιρία και να γίνουν καλύτερες και επαγγελματίες.

Πώς θα είναι οι δοκιμασίες φέτος;

Οι πρώτες δοκιμασίες θα είναι εύκολες και μετά θα δυσκολεύουν για να γίνουν καλύτερες οι κοπέλες. Επίσης σε τέσσερα live θα έχουμε και τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος είναι πολύ καυστικός, οπότε καταλαβαίνετε τι θα ακολουθήσει... 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση