ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Νερό για όλους από την Bad Choices Tattoo Club Tattoo

Η Bad Choices Tattoo Club συγκεντρώνει χρήματα για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για το Oroma Foundation.  Αν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε τατουάζ το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου από τις 12 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. είναι μια καλή ευκαιρία, αφού μπορείτε να διαλέξετε από σχέδια που εμπνεύστηκαν οι φιλοξενούμενοι tattoo artist από τον σκοπό της δράσης. Η τιμή του tattoo θα είναι στην τιμή των €40, και ολόκληρο το ποσό θα πάει στο σχέδιο δράση του Ιδρύματος με τίτλο «Water to the people».

Το πρόγραμμα «Water to the people» στοχεύει στη δημιουργία δικτύων ύδρευσης σε κοινότητες που δεν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το αγαθό σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πρώτες δράσεις θα λάβουν χώρα στην αφρικανική ήπειρο, όπου υπολογίζεται ότι 300 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε πηγές καθαρού νερού.

Ο οργανισμός Oroma Foundation εργάζεται σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες προκειμένου να κατασκευαστούν πηγάδια σε αγροτικές περιοχές και να διασφαλίσουν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία τους για τα επόμενα χρόνια. Είναι σημαντικό ότι το Oroma Foundation εμπλέκει ενεργά τις τοπικές κοινότητες σε όλη τη διαδικασία, με την παροχή θέσεων εργασίας, καθώς και την αναγκαία τεχνογνωσία ώστε τα έργα να διατηρηθούν σε λειτουργήσιμη κατάσταση για μακρύ χρονικό διάστημα.

Η πρόσβαση σε πηγές καθαρού νερού είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και δεν νοείται να μην το απολαμβάνουν όλοι άνθρωποι.
Φιλοξενούμενος tattoo artist οι: Χρήστος Ζαχαρόπουλος από το Endangered Species Tattoo, ο Ηλίας Ευθυμίου από το Sins&Signs και η Νικόλ Δημητρίου από το BLACK VOLT

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινώνονται στη σελίδα του οργανισμού στο fb: www.facebook.com/oromafoundation/

Πότε/πού: 8 Σεπτεμβρίου, από τις 12 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. Bad Choices Tattoo Club, Αρχιεπισκόπου Φιλοθέου 8, Χρυσαλινιώτισσα, Λευκωσία. Τηλέφωνο 22754030, badchoicestattoo@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση