ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Νέο ριάλιτι με ζευγάρια να φτιάχνουν τα δικά τους sex tapes

Tο τελευταίο διάστημα τα ριάλιτι σχέσεων και γνωριμιών έχουν την τιμητική τους, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, και το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός απο αυτή τη μόδα.

Το κανάλι ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιάζει ζευγάρια να φτιάχνουν τα δικά τους ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο και να τα μοιράζονται με τους τηλεθεατές!

Μάλιστα τα ζευγάρια θα καταγράφουν ο,τι συμβαίνει στο σπίτι τους περιλαμβανομένων των συζυγικών καβγάδων αλλά και όσα κάνουν στην κρεβατοκάμαρά τους.

Η μίνι σειρά ριάλιτι που θα προβαλλει το Channel 4 θα προβάλλει σε κάθε επεισόδιο τρία ζευγάρια που θα πάρουν μέρος σε αυτό το ''καινοτόμο κοινωνικό πείραμα'', όπως το αποκαλούν οι παραγωγοί της τηλεόρασης.

Απώτερος σκοπός του ''Sex Tape'' όπως θα λέγεται το ριάλιτι, δεν θα είναι άλλος παρά να βοηθήσει τα ζευγάρια να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να λύσουν τις διαφορές τους, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν την εξέλιξη στις σχέσεις των ζευγαριών.

Η εκπρόσωπος του Channel 4, Becky Cadman, δήλωσε σχετικά: ''Το''Sex Tape''’ υπόσχεται ένα μοναδικό και ειλικρινές κοίταγμα στις σχέσεις και ό,τι πραγματικά συμβαίνει, παρατηρώντας τα καλά, τα κακά και τα άσχημα. Είναι ένα καινοτόμο νέο προϊόν που θα βοηθήσει ελπίζουμε τους ανθρώπους να αναβιώσουν το ρομάντζο στις σχέσεις τους''.

Περί ''καινοτομίας'' μίλησε και ο παραγωγός του ριάλιτι Gary Chippington: ''Το ''Sex Tape'' υπόσχεται να είναι ένα διορατικό, αποκαλυπτικό και αναπάντεχο κοινωνικό πείραμα προσφέροντας ματιές στην ιδιωτικότητα''…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση