ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Νέες εξελίξεις μετά τον θάνατο του βρέφους: Όσα είπε η μητέρα

Πάει Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 2μηνου βρέφους στη Λεμεσό. Μετά και τα ευρήματα της νεκροτομής οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζουν υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή στο 24news, η 22χρονη μητέρα, μετά από την ομολογία του 37χρονου πατέρα, ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης, πώς δεν είχε ιδέα για το συγκεκριμένο περιστατικό και ότι δεν γνώριζε για το κούνημα που προκάλεσε ο 37χρονος στο βρέφος.

Εντός της ημέρας, αναμένεται να γίνει αναπαράσταση της τραγωδίας, με τον 37χρονο κρατώντας μία κούκλα, να δείχνει μπροστά στα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού πώς έγινε το μοιραίο, όπως όλα δείχνουν, κούνημα.

Κύπρος: Ομολογία-σοκ του πατέρα - Ταρακούνησε το βρέφος για να μην κλαίει
Θυμίζουμε πώς, ο 37χρονος πατέρας ανέφερε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, ότι την Τετάρτη (2/2), επέστρεψε στο σπίτι του από τη δουλειά κουρασμένος και το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα. Τότε ο 37χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το κούνησε έντονα για να σταματήσει.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου είχε αναφέρει: «Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές έχει εντοπιστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και άλλες κακώσεις στην σπονδυλική στήλη, στα πλευρά και στην κλείδα και σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση που έδωσαν οι ιατροδικαστές, πρόκειται για κακόβουλες πράξεις».

Σημειώνεται πώς μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων από το ΤΑΕ Λεμεσού, ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (5/3) είχε μεταφερθεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, βρέφος ηλικίας 2,5 μηνών, το οποίο είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο οι γονείς του σε ημι-λιπόθυμη κατάσταση και αφού έγιναν οι προκαταρκτικές εξετάσεις από τις πρώτες βοήθειες και ένεκα της σοβαρής κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το βρέφος απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/3) και αφού επιθεωρήθηκε από μέλη της Αστυνομίας, δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις και αναμενόταν η νενομισμένη νεκροτομή, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη (8/3) και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (9/3).

Τι είπαν στις αρχικές καταθέσεις οι γονείς

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, οι γονείς είχαν δώσει κάποιες καταθέσεις πριν τη σύλληψη τους και προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς, ενώ είχαν ανακριθεί και μετά τη σύλληψη.

«Έδωσαν κάποιους διαφορετικούς ισχυρισμούς, οι οποίοι έρχονται σε αντίφαση με τους αρχικούς και αρνούνται ότι έχουν κτυπήσει εσκεμμένα το βρέφος».

Είχε σημειώσει επίσης ότι: «Το ενδεχόμενο ατυχήματος ή πτώσης ή άλλου ατυχήματος εντός της οικίας έχει αποκλειστεί από τους ιατροδικαστές».

Σε σχέση με το ενδεχόμενο παρόμοιας βίαιης συμπεριφοράς και στο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, που πλέον διαμένει με τον παππού και τη γιαγιά, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως: «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση