ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νέα καμπανιά MONSOON Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015

Η νέα καμπάνια MONSOON για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 έχει αντλήσει την έμπνευσή της από εξωτικούς προορισμούς και μαγευτικές ιστορίες, δημιουργώντας μια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε με τη φαντασία την Ευρώπη και τη Νότιο Αμερική. Πλούσια σε χρώμα, σχέδια και πολιτισμικές αναφορές μόδας, η νέα συλλογή MONSOON AW15 είναι μοναδική, με κομμάτια που θα στολίσουν κάθε γκαρνταρόμπα και αυτή τη σεζόν.

Η νέα καμπάνια συνδυάζει τέλεια τo μοναδικό στυλ MONSOON με τις σύγχρονες επιρροές. To σχεδιασμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια αυτής έκανε η Maya Zepinic, που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τη βρετανική Vogue, το Porter και το The Edit. Οι εικόνες επικεντρώνονται σε γυναικεία, μποέμ στυλ με μια σύγχρονη ευαισθησία, με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Zusanna Bijoch, που έχει πρωταγωνιστήσει στο εξώφυλλο του Elle, του Harper’s Bazaar και της Vogue, προσδίδοντας ένα αβίαστο boho 70s vibe στη φωτογράφιση της καμπάνιας. Η φωτογράφιση έγινε στο Λονδίνο από το φωτογράφο Scott Trindle.

Λίγα λόγια για τις σειρές της συλλογής Monsoon AW15:

Occasionwear - Grand Budapest
Mια συλλογή-φόρος τιμής στα μεγάλα ξενοδοχεία της δεκαετίας του 1920. Τα υφάσματα πολυτελείας με πλούσια ζακάρ και έντονες υφές επανέρχονται στο προσκήνιο. Η χρωματική παλέτα συνδυάζει ένα μεθυστικό μείγμα των παστέλ αποχρώσεων, μαζί με nude και αποχρώσεις που θυμίζουν πολύτιμους λίθους, αλλά και φωτεινότερους χρωματισμούς του μανταρινιού, τις βιολέτας και του λεμονιού για ζωντάνια. Έντονη διακόσμηση που τονίζεται από 3D florals και ιριδίζουσες πούλιες δίνουν πληθωρικά ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Glacier
Το φουτουριστικό στοιχείο είναι εμφανές ως βασικό θέμα της πρωτότυπης αυτής Monsoon σειράς. Οι μεγάλοι διακοσμητικοί κρύσταλλοι αντανακλούν μια αναδυόμενη τάση εμπνευσμένη από παγετώνες και πολικές εξερευνήσεις. Η χρωματική παλέτα περιέχει τα μπλε του πάγου και απαλά ασημί. Βασικά κομμάτια αυτής της σειράς είναι το νέο maxi φόρεμα, καθώς και τα midi strapless φορέματα. Τα παλτό είναι μακριά και κομψά, με όμορφα λαμπερά υφάσματα και μαλακό βελούδο.

Siren
Τα πετράδια χαρακτηρίζουν τη σειρά αυτή, που είναι ιδανική για τα πάρτυ της σεζόν. Λάμψη και μεταλλικές λεπτομέρειες, που παραπέμπουν στην εποχή του Studio 54. Πλούσια, smoky χρωματιστά πετράδια και κεντημένες λεπτομέρειες που προσδίδουν glam ύφος στα outfits.

Daywear Freya
Κονιάκ, βιολετί, πετρόλ και έντονο φούξια συνδυάζονται σε αυτή τη σειρά για να δημιουργήσουν μοναδικά ρούχα για το γραφείο. Σκουρόχρωμα floral με φυλλώδεις εκτυπώσεις, πολυτελή υφάσματα με έμφαση στο μετάξι, φίνες ραφές, πινελιές δαντέλας και κεντήματα χαρακτηρίζουν μια εκλεπτυσμένη συλλογή για καθημερινές εμφανίσεις.

Patagonia
Για το φετινό φθινόπωρο, η συλλογή Patagonia παρουσιάζει μια όμορφη, folk ιστορία, ειπωμένη με μια μοντέρνα προσέγγιση. Παραδοσιακές τεχνικές κλωστοϋφαντουργίας όπως η σταυροβελονιά, κεντήματα τύπου bargello και hardanger κυριαρχούν ως διακοσμητικά στοιχεία. Το Ιβουάρ και το buttermilk white αναμειγνύεται με ασημί, μπλε και κίτρινες αποχρώσεις, ενώ τα λαογραφικά και γεωμετρικά εμπριμέ συνδυάζονται με ikat λεπτομέρειες για ένα πραγματικά μποέμ αποτέλεσμα.


Η συλλογή διατίθεται στα καταστήματα
The Mall Athens, Med. Cosmos & My Mall Limassol

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS