ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Νέα βδομάδα με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται
τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν, το απόγευµα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και τα
βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ στη συνέχεια θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση