ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Νατάσα Θεοδωρίδου: Όσα αποκάλυψε για την εμφάνιση της στα #mma16

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν στo στάσιο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία τα Mad Music Awarda Cyprus, και ήδη έχουν γίνει viral στα social media!

Μια από τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία ετοιμάζει μια εμφάνιση επί σκηνής, που θα συζητηθεί. 

Η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Beautiful People μίλησε για την πολυαναμενόμενη άφιξή της στην Κύπρο και για την εμφάνισή της στη σκηνή των Mad Music Awards Cyprus! 

Ετοιμάζετε βαλίτσες για Κύπρο, για τα Mad Awards!
Ναι και είναι κάτι που ετοιμάζω με μεγάλη μου χαρά.

Τι να περιμένουμε από εσάς στη σκηνή; Μια Νατάσα διαφορετική;
Όχι και δεν ξέρω γιατί μου γίνεται αυτή η ερώτηση! Καθόλου διαφορετική. Θα δείτε τη Νατάσα που ξέρετε, δηλαδή εμένα με πολύ χαρά και αγάπη να είμαι κοντά στην Κύπρο που αγαπώ και με αγαπούν τόσο πολύ όλα αυτα τα χρόνια. Για μένα πάντοτε κάθε ταξίδι στην Κύπρο με την ευκαιρία κάποιας συναυλίας ή γενικώ κάποιας εμφάνισης όπως τώρα στα Mad Awards, είναι πάντα μια πολύ ωραία στιγμή και το λέω μέσα από την καρδιά μου.

Περισσότερα στο Beautiful People που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή! 

Αν θες και εσύ να είσαι μαζί μας στο φαντασμαγορικό σόου, τρέξε να πάρεις το δικό σου εισιτήριο από τα καταστήματα Public, το tickethour.com.cy , στα περίπτερα Αρμενίας στην Αρμενίας και στη Μακεδονίτισσα και στα γραφεία του MAD (Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, 22472472).

 

Επέλεξε αν προτιμάς να είσαι στις κερκίδες, στην αρένα ή ανάμεσα στους executive στα τραπέζια με fingerfood και ποτό

 

Κερκίδες €20
Αρένα €10
Executive €70

 

Εσύ θα είσαι εκεί;

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση