ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ναταλία Γερμανού: Τα καυστικά σχόλια για την Αμανατίδου και την αποχώρηση της Εύης

Δέσποινα Άσπρου

Στο στόχαστρο της Ναταλίας Γερμανού τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model!

Αν και δεν το περιμέναμε, η ελληνίδα παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου από το GNTM ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων της, αλλά και τη συμπεριφορά της Άννας Αμανατίδου!

Με μερικές λοιπόν αναρτήσεις στο Twitter, η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να πάρει θέση και να υπερασπιστεί την «αδικία»! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μοναχικά γενέθλια της Εύης Ιωαννίδου και η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Στις 17 Δεκεμβρίου η Εύη γιόρταζε τα γενέθλιά της... ωστόσο αντί για δώρο, «πήρε την αποχώρηση» από το reality. Τότε η Γερμανού δεν δίστασε να γράψει «Όχι στα γενέθλια της ρε παιδιά, έλεος κάπου!». Αν όμως νόμισες όμως ότι τα σχόλια περιορίστηκαν εδώ κάνεις λάθος... αφού είχε και συνέχεια! Η Ναταλία είδε τις δηλώσεις της Αμανατίδου μετά την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου και πήρε φωτιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler Alert: Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει απόψε από το GNTM

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αμανατίδου είπε χαρακτηριστικά: «Την φάγαμε την Εύη. Πήρα την ικανοποίησή μου. Η σιγουριά θα σε φάει. Άντε πο@λο τωρα! Δεν άξιζα, δεν άξιζα; Αλλά είδες ποια σε έβγαλε; Κατάλαβες Ευούλα; Σε έβγαλα από το GNTM που μου έλεγες πως δεν κάνω για μοντέλο. Τώρα χαιρέτα μας. Σπιτάκι σου να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου».

Πώς λοιπόν απάντησε σε αυτό η Γερμανού; «Άκου το κατινίδιο! Δεν την υποστήριξα είπα δεν αντέχω την κατινιά που έβγαλε απόψε. Κι έπρεπε να πάθει τσίρκο μεντράνο; Κουλ! Κέρδισες, χαμογέλα και προχώρα. Το Αμανατίδου έπαθε υστερικό θρίαμβο. Δεν ήταν διπρόσωπη η Εύη. Αντιπαθητική ναι, αλλά μόνιμα », ανάρτησε η ίδια σε tweet.

Δείτε μερικά από τα tweets της Ναταλία Γερμανού:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X