ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Νάντια Μπουλέ: Τι μας λέει για τον ρόλο της ιερόδουλης;

Σέξι όσο ποτέ άλλοτε εμφανίστηκε η Νάντια Μπουλέ μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια φόρεσε ζαρτιέρες και πόζαρε όλο χάρη και στυλ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Κέρδισε πραγματικά της εντυπώσεις με το εκρηκτικό look που υιοθέτησε για τις ανάγκες του shooting. Όλα αυτά για χάρη της αφίσας της παράστασης «Cabaret» όπου πρωταγωνιστεί κρατώντας τον ρόλο της ιερόδουλης Φροιλάντ Κόστ.

Το έργο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε περίπου ένα μήνα και όλοι οι συντελεστές έδωσαν ραντεβού στο στούντιο για χάρη της φωτογράφησης.

Η Νάντια πόζαρε δίπλα στις Τάνια Τσανακλίδου και Μαρία Ναυπλιώτου. Από την φωτογράφηση δεν έλειψαν φυσικά και οι άντρες της παράστασης Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γιώργος Νανούρης, Δημήτρης Λιγνάδης και Μιχάλης Μητρούσης.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει αναλάβει τη χορογραφία και τη σκηνογραφία της παράστασης, ενώ την απόδοση των στίχων στα τραγούδια του Τζον Κάντερ έκανε ο Νίκος Μωραΐτης. Τα κοστούμια είναι δημιουργίες του Γιώργου Σεγρεδάκη ενώ η Λία Βίσση ανέλαβε τη φωνητική διδασκαλία των πρωταγωνιστών.

«Το έργο είναι ένα από τα πιο διάσημα μιούζικαλ στον κόσμο. Διαδραματίζεται στο Βερολίνο το 1930, σε καμπαρέ όπου φτάνει ένας Αμερικάνος για να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση της εποχής. Ο κόσμος  είχε ξεφύγει από τα ηθικά πλαίσια και επικρατούσε μια τρομερή αναστάτωση κοινωνικά και πολύ φτώχεια. Είναι επίσης ένα πολιτικό έργο, μιλά για την κατάσταση πριν την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία. Εγώ υποδύομαι μια πόρνη της εποχής που βρίσκεται σε πολύ μεγάλη κόντρα με την σπιτονοικοκυρά μου που δεν της αρέσει το επάγγελμά μου όμως επειδή πληρώνω, δεν μπορεί να με διώξει».

Ποια ήταν η πρώτη της σκέψη όταν της έγινε η πρόταση; «Σκέφτηκα πως έχω την ευκαιρία να είμαι σε ένα εξαιρετικό έργο με έναν τόσο ταλαντούχο και δημιουργικό σκηνοθέτη όπως είναι ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Γνώρισα το μιούζικαλ πέρσι με το «Fame» και ξετρελάθηκα, το έχω ερωτευτεί».

Αν και ετοιμάζεται να γευτεί ακόμη μία θεατρική εμπειρία η παρουσιάστρια δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να συμμετέχει σε κάτι άλλο εκτός από το μιούζικαλ.

«Δεν είμαι ηθοποιός, κάνω μαθήματα υποκριτικής για να υποστηρίξω ακόμη καλύτερα το ρόλο μου. Το μιούζικαλ με εξιτάρει επειδή συνδυάζει χορό και τραγούδι με τα οποία έχω ασχοληθεί στο παρελθόν. Το στοίχημα είναι ότι πρέπει να είσαι καλός και στα δύο». 

Τι άλλο ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν;

«Τηλεοπτικά θα τα πούμε στα μέσα Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1 όπου θα προβάλλεται το μεγαλύτερο παιχνίδι του κόσμου»,δήλωσε ανάφερόμενη στην εκπομπή "The biggest game of all" που πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση