ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

My Style Rocks: Ο πανικός με τις αντιγραφές, τα κλάματα και η αποχώρηση της παίχτριας

Δέσποινα Άσπρου

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κριτές του My Style Rocks έχουν πει ότι η Ιωάννα Σιαμπάνη αντιγράφει έτοιμα λουκ, τα οποία διαρκώς στέλνονται στους κριτές. Αποτέλεσμα αυτού είναι να παρουσιάζουν on air τις φωτογραφίες και η παίχτρια να «θίγεται». Την ίδια στιγμή, εδώ και αρκετό καιρό γίνεται λόγος για στυλίστα που πιθανώς να έχει η παίκτρια και να τη συμβουλεύει για τα ντυσίματά της, όπως χαρακτηριστικά έχουν αναφέρει άλλες παίκτριες.

Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 συνέβη ξανά κάτι αντίστοιχο. Λίγο μετά την πασαρέλα που έκανε η Ιωάννα, ο Στέλιος Κουδουνάρης της έδειξε τη φωτογραφία – ντοκουμέντο με την Ιωάννα αρχικά να γελά. Στην συνέχεια δημιουργήθηκε πανικός και τα πράγματα σοβάρεψαν με την ίδια να αντιδρά σε ότι της έλεγαν οι κριτές.

Όταν ο Στέλιος την ρώτησε αν είπαν κάτι που την στεναχώρησε, εκείνη αποχώρησε από το πλατό λέγοντας: «Με πνίγει το δίκιο μου και δεν μπορώ να το αποδείξω. Ο κόσμος ψάχνει λυσσασμένα να βρει εικόνες που ταιριάζουν με το δικό μου ντύσιμο», είπε ενώ λίγη ώρα αποχώρησε κλαίγοντας!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση