ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

My Style Rocks: Κινήσεις στρατηγικής και «συμφωνημένες» ψηφοφορίες

Δέσποινα Άσπρου

Το αποψινό επεισόδιο (29/10) του My Style Rocks… ήταν αρκετά πικάντικο, αφού κατά κάποιο τρόπο οι διαγωνιζόμενες κατάφεραν να βγάλουν τα «άπλυτά τους στη φόρα»!

 Τι έγινε; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρώτησε αν και κατά πόσο οι παίχτριες επηρεάζονται μεταξύ τους στις ψηφοφορίες. Τότε η Χριστίνα Παπαδέλλη δεν άντεξε και αποκάλυψε ένα άγνωστο έως τώρα περιστατικό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «στην προηγούμενη ψηφοφορία που ήμουν προτεινόμενη εγώ, ήρθε ένα κορίτσι και μου είπε ότι είναι κανονισμένο και ότι έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους, ότι “αν είστε εσείς οι τρεις που είδαμε το μεσημέρι, να ξέρεις ότι έχουμε πει ότι θα ψηφίσουμε εσένα να πας μπροστά”. Προσπάθησα εκείνη την ώρα να της εξηγήσω ότι δεν είναι σωστό και μου είπε ότι αυτό θα έκαναν», ενώ όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τη ρώτησε για το ποια είναι αυτή η παίκτρια η Χριστίνα Παπαδέλλη σχολίασε πως πλέον εκείνη δεν βρίσκεται στο παιχνίδι.

Με τη σειρά της η Εύα Μπάση υποστήριξε πως ποτέ δεν προσπάθησε να επηρεάσει κάποια από τις συμπαίκτριές της, τονίζοντας πως «ό,τι ψηφίζω το ψηφίζω μέσα από την καρδιά μου, για τους δικούς μου λόγους, δεν το κάνω ούτε στρατηγικά, ούτε με κανέναν δόλιο τρόπο, οπότε δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Δεν μπορώ να παρασύρω άλλα 10 κορίτσια για να ψηφίσουν τη Χριστίνα, οπότε αν έχω αυτή τη δύναμη, τι να πω; Εγώ ψήφισα για τον εαυτό μου την Τάμτα».


Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X