ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

must Φεβρουαρίου: Κυκλοφόρησε στο newsstand του iPad

newsroom must

Η Ελένη Βαΐτσου είναι το νέο hot πρόσωπο της TV. H πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» σε μια femme fatale φωτογράφηση, μιλά για την αναγνωρισιμότητα, τον έρωτα αλλά και τον Ανδρέα Γεωργίου. Αλήθεια, τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Στην ψηφιακή έκδοση του must Φεβρουαρίου διαβάστε για δύο νέα πρόσωπα της μουσική σκηνής: Τη μόνο δεκαέξι χρονών Lorde που κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για την αγγελική φωνή της όσο και για την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία (ακούστε το “Royals”, το τραγούδι που την έκανε γνωστή ανά το παγκόσμιο) αλλά και τον δικό μας Ερμογένη Σκιτίνη που «μπήκε» στο σπίτι μας μέσω του «Dansing for Υou 3» και μας κίνησε την περιέργεια να μάθουμε τα πάντα γι’ αυτόν (απολαύστε τον σε έξτρα φωτογραφίες).

Η Ντένη Καλλιβωκά αυτό τον μήνα σας ταξιδεύει μέχρι τη Βενετία. Στο διασημότερο και πιο ατμοσφαιρικό καρναβάλι του κόσμου, πίσω από τις μάσκες της κολομπίνας και του πιερότου, η καθημερινότητα γίνεται πολύ αχνή και το παραμύθι αρχίζει…  Διαβάστε όλα όσα μπορείτε να κάνετε στη σικ πόλη υπό τους ήχους, ποιας άλλης, βενετσιάνικης όπερας!

Κι επειδή must σημαίνει μόδα και ομορφιά, πάρτε μια γεύση από τα νέα κομμάτια της νέας σεζόν που μόλις έκαναν «έφοδο» στην αγορά, απολαύστε βίντεο με τα catwalks που ενέπνευσαν αυτό το μήνα τη fashion editor, δείτε τι προλαβαίνετε τα κάνετε δικό σας στις εκπτώσεις, διαβάστε για το νέο ενέσιμο υλικό που χαρίζει νεότητα, και μάθετε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τη σωστή περιποίηση και φροντίδα του σώματός σας. Επιπλέον, let’s play dress up με όλες τις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-’14.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στην ψηφιακή έκδοση του must Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στο newsstand του iPad μαζί με έξτρα βίντεο, animations και links.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X