ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

MTN Madwalk: Οι σχεδιαστές εντυπωσίασαν με τις συλλογές τους

Ο συνδυασμός γνωστών Κύπριων σχεδιαστών και αγαπημένων καλλιτεχνών δημιούργησε ένα φαντασμαγορικό ΜΤΝ MadWalk 2017!

Το ΜΤΝ Madwalk 2017 ολοκληρώθηκε για τέταρτη χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ σχεδιαστές, καλλιτέχνες, μοντέλα και μια τεράστια παραγωγή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

O Gregory Morfi πιστός στα αγαπημένα του υλικά, τη δαντέλα και το μετάξι, παρουσίασε μία haute couture συλλογή εμπνευσμένη από τη φύση, τον ήλιο, το νερό και τη θάλασσα.

Ο Ερωτόκριτος παρουσίασε μια συλλογή πολύ διαφορετική, αφού στο μυαλό του είχε μια γυναίκα πιο πολύ του σαλονιού, έχοντας ξεπεράσει το τόσο διαδεδομένο street style.

Η Άννα Φάκα, brand Annice, παρουσίασε μια συλλογή ρομαντική, ευαίσθητη και ταυτόχρονα δυναμική. Οι δημιουργίες της απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να νιώσουν όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Για τρίτη φορά παρουσίασε μια haute couture συλλογή γεμάτη με τη λάμψη της Swarovski.  Τα εκθαμβωτικά κοσμήματα που θα συνοδεύσουν και το επόμενο σόου.

Η Μάρσια Θρασυβούλου παρουσίασε κάτι διαφορετικό αλλά πολύ-πολύ καλοκαιρινό. Τα καυτά μαγιό και αέρινα beach wear Ocean Blue που παρουσίασε η Μάρσια Θρασυβούλου, μας μετέφερε σε μέρη που μυρίζουν θάλασσα.

Μία resort συλλογή με υφές από δαντέλα, τροπικά και φλοράλ μοτίβα, οι περισσότερες δημιουργίες φέρουν την υπογραφή της Amina Mourr, που σχεδιάζει αποκλειστικά για τη My Ladida.

Η Ελεάνα Νικολάου και το brand Suitcase εντυπωσίασε με μια συλλογή που απευθύνεται σε όσες θέλουν να αναδείξουν την πιο θηλυκή πλευρά τους. Custom made δημιουργίες που αναδεικνύουν τις καμπύλες και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Εμπνευσμένη από τη δυναμική, γυναικεία μορφή, η Μαριάννα Δαμιανού μάς αποκάλυψε για πρώτη φορά μια συλλογή άκρως θηλυκή. Ξεχωριστές τρέσες, φτερά, μεταλλιζέ υφάσματα, μεταξωτή μουσελίνα και ντελικάτη δαντέλα αφήνουν το δικό τους στίγμα στο catwalk του MTN Madwalk.

Μία συλλογή αφιερωμένη στη γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της και της αρέσει να πειραματίζεται με το στυλ της, παρουσίασαν οι Γωγώ Μαστροκώτα και η Στάλω Ηλία και το brand Gogo by Stalo.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X