ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

MTN ALL IN ONE CONCERT: Το συγκρότημα Μέλισσες on stage

Stay tuned...

00:00 Και τώρα οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Το αγαπημένο και πολυ-βραβευμένο συγκρότημα παίρνει τη μουσική σκυτάλη. Ο Χρήστος Μάστορας με το που πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του είπε στους παρευρισκόμενους, ''Ελάτε να φωνάξουμε να μας ακούσουν μέχρι την Λάρνακα''. Και το κέφι ξείνησε. Δυνατή μουσική, λατρεμένα κομμάτια και το κύμα δροσίζει το κατάμεστο από κόσμο MTN ALL IN ONE CONCERT beach party παρέα με το MAD. 23:00 Κυρίες και κύριοι η hot ΤΑΜΤΑ. Μία από τις πιο εκρηκτικές τραγουδίστριες ανεβάζει τη ''θερμοκρασία'' του πάρτι στα ύψη. Εμφανίστηκε στη σκηνή με super sexy look και έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά. Η Τάμτα ερμηνεύει τη μία επιτυχία μετά την άλλη και οι ρυθμοί ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο.

21:00 Οι ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ και ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ αυτή την ώρα στη σκηνή. Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες της ελληνικής showbiz ξεσηκώνουν την νεολαία με τα τραγούδια τους.

20:00 Στη σκηνή αυτή την ώρα οι FREAKY FORTUNE το νεανικό συγκρότημα που εκπροσώπησε την Ελλάδα πέρσι στην Eurovision. Οι παλμοί του... summer party χτυπάνε δυνατά και το MTN ALL IN ONE CONCERT μαζί με το MAD αποθεώνεται. Οι Freaky Fortune αφιέρωσαν το τραγούδι ''In a world without you'' στην Βαλάντω Τρύφωνος και στην Έβελυν Καζαντζόγλου.

18:45 To party MTN ALL IN ONE CONCERT από την καρτοκινητή ΜΤΝ PayAsYouGo και το MAD ξεκίνησε και στη σκηνή βρίσκεται ο DJ K, αμέσως μετά ακολουθεί ο DJ LO.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Beach Bar Nozomi στο So Nice boutique Hotel στην Αγία Νάπα για να απολαύσει τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση