ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Μπρούσκο» VS «Έλα στη θέση μου»: Απόψε οι πρεμιέρες

Με ενδιαφέρον συνεχίζεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν στην κυπριακή τηλεόραση, καθώς δύο δυνατά προγράμματα πέφτουν στην κούρσα της τηλεθέασης. 

Το γνωστό σε όλους «Μπρούσκο» επιστρέφει με ένα διπλό επεισόδειο στον ANT1, ενώ χθες έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα και σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.Ένας ανεξιχνίαστος φόνος κυριαρχεί στη ζωή των βασικών ηρώων. Ερωτήματα όπως η ταυτότητα του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του, αλλά και αν πρόκειται για ατύχημα ή φόνο θα είναι βασικά στην αρχή της 4ης σεζόν. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στη ζωή των ηρώων που έχουν γίνει κομμάτι της τηλεοπτικής μας καθημερινότητας. Στις 21.20 ξεκινά ο νέος κύκλος που θα καθηλώσει.

Από την άλλη ο Alpha Κύπρου φιλοδοξεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τη νέα καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου», με τους Γιάννης Τσιμιτσέλη, Μαρίνο Κόνσολο, Μαρία Φιλίππου, Παύλος Ευαγγελόπουλο, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος και Άντρη Θεοδότου. Δύο νεογέννητα αγοράκια, ο Αχιλλέας Σοφοκλέους και ο Βλάσης Καλατζής, από ένα παιχνίδι της μοίρας ξεκινούν τη ζωή τους σε διαφορετικές οικογένειες από τις βιολογικές τους. Ο πλούσιος Αχιλλέας γίνεται ο φτωχός Βλάσης και ο φτωχός Βλάσης ο πλούσιος Αχιλλέας....30 χρόνια μετά, ο Λεωνίδας Καλατζής είναι πλέον χήρος και μένει με τον γιο του Βλάση στα Σπάτα σε έναν γραφικό μικρόκοσμο, όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Στην άλλη πλευρά, η εταιρία της οικογένειας Σοφοκλέους έχει εξελιχθεί σε μεγάλο διεθνή όμιλο, του οποίου τα ηνία πλέον έχει αναλάβει ο Αχιλλέας, καθώς η Αιμιλία έχει χάσει τον άντρα της. Στις 21.15 στον Alpha Κύπρου! 

Εσείς τι θα παρακολουθήσετε;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση