ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μπεκατώρου: Η δήλωσή της για τον Αρναούτογλου, που θα συζητηθεί

Είναι η παρουσιάστρια του Σου Κου μαζί με τον Νίκο Μουτσινά ενώ τώρα ξεκινάει το Your Face Sounds Familiar. Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο People για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και την νέα βραδινή του εκπομπή.

Φέτος βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή φάση. Το πρωινό έχει εδραιωθεί, το YFSF ξεκινά και πάλι. Σε σχέση με πέρσι, νιώθεις πιο πλήρης και χαρούμενη;

Ναι, χωρίς να υποτιμώ κάποια προηγούμενη συνεργασία ή εμπειρία μου. Η περσινή συνεργασία με τονΓρηγόρη (σ.σ. Αρναούτογλου) ήταν πολύ καλή. Όλο το τηλεοπτικό μου «ταξίδι» μέχρι στιγμής ήταν φανταστικό. Ξεκίνησα από ένα μικρό κανάλι, όπου έμαθα πολλά, αγαπήθηκα πολύ από τους ανθρώπους του καναλιού και τον κόσμο, μετά ήρθα στον ΑΝΤ1 κι έχω καταφέρει να εξελιχθώ μέσα από τα βήματα εδώ και τις συνεργασίες. Νιώθω ευλογημένη.

Κοιτάζοντας πίσω τις εκπομπές στο Τηλεάστυ, αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικά βήματα έχεις κάνει τα χρόνια που ακολούθησαν;

Κάποιες στιγμές το αντιλαμβάνομαι, άλλες είναι σαν να μην το ζω εγώ αυτό, ακόμα και τώρα.

Καλεσμένη θα πας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Πήγα στο Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από τη Δική Σου και φυσικά θα πάω στο The 2night show όταν μου το ζητήσει. Μου αρέσει η εκπομπή, γιατί δίνει το βήμα στους καλεσμένους να εξομολογούνται πολύ προσωπικά βιώματα. Βέβαια, θα είναι και κάπως περίεργο. Ο Γρηγόρης πλέον ξέρει πάρα πολλά πράγματα για μένα!

Νιώθεις πως είναι κι αυτός περισσότερο στο στοιχείο του απ’ ό,τι ήταν στα Καρντάσιανς;

To νιώθω και αυτό του είπα: Πως αυτό έπρεπε να κάνει από την αρχή. «Εμένα τι με ήθελες;» τον ρώτησα, «αφού το κάνεις τέλεια μόνος σου». Φέτος η εκπομπή τού ταιριάζει τρομερά. Τον Γρηγόρη τον παραδέχομαι πολύ σαν παρουσιαστή και το λέω παντού. Τον έζησα δύο χρόνια. Ξέρει πολύ καλά αυτή τη δουλειά, την αγαπάει, έχει καταπληκτικές ιδέες, έχει φοβερή αμεσότητα με το κοινό και κάνει εξαιρετικές συνεντεύξεις. Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να υπερβάλλει, αλλά όλους μας πιάνει αυτό τηλεοπτικά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση