ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Mother’s Day: Ιδέες για ένα ιδανικό δώρο

Η ημέρα της μητέρας, είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλες τις γυναίκες που έχουν ή θα ήθελαν να έχουν παιδιά. Αυτός ο ρόλος, είναι ο σημαντικότερος που μπορείς να έχεις στη ζωή σου, αφού κάθε παιδί είναι ένα κομμάτι από εσένα.

Αυτή τη μέρα, μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας και να της πείτε Χρόνια Πολλά, με ένα ιδιαίτερο τρόπο, προσφέροντας της ένα δώρο που θα την ευχαριστήσει και θα την κάνει να νιώσει όμορφα.

Σας δίνουμε μερικές από τις ιδέες που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε την ημέρα της, πιο ξεχωριστή:

-  Ένα βάζο...γεμάτο αγάπη: Τα απλά πράγματα συνήθως είναι και τα ομορφότερα. Κάντε την να νιώσει ωραία με ένα μπουκέτο από λουλούδια, ή ακόμα και ένα τριαντάφυλλο.

-  Διήμερη απόδραση: Ένα Σαββατοκύριακο μακριά από το σπίτι είναι ιδανικό δώρο για κάθε μαμά που χρειάζεται να «αποδράσει» λίγο από την καθημερινότητα και να ξεκουραστεί σε ένα ήσυχο μέρος.

-  Κόσμημα: Στη μαμά σας αξίζει το πιο ιδιαίτερο κόσμημα. Όλες οι γυναίκες, έχουν μια ιδιέτερη αγάπη στα κοσμήματα, από την φύση τους. Έτσι προτιμήστε ένα μενταγιόν, με κάτι σημαδιακό για την μητέρα σας, που θα το φοράει και θα σας νιώθει κοντά της.

-  Μια μέρα απόλυτης ξεκούρασης: Τα δώρα δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα χειροπιαστά. Σκεφτείτε τρόπους που θα ξεκουράσουν την μαμά σας, από την καθημερινότητα, όπως για παράδειγμα μια μέρα στο spa, με μασάζ, όπου θα μπορεί να γεμίσει της μπαταρίες της, και να συνεχίσει αυτό το δύσκολο αλλά όμορφο έργο.

 

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS