ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Mother and daughter goals: Η Μελίνα μεγάλωσε και είναι το ίδιο sexy με τη μαμά της

Αν και τα προηγούμενα χρόνια απέφευγε να δημοσιοποιεί κοινές της στιγμές με τα παιδιά της, η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε δειλά-δειλά να μας συστήνει την κόρη της Μελίνα, η οποία μεγάλωσε και είναι μια κούκλα!

Έτσι λοιπόν, με αφορμή τα γενέθλια της Μελίνας Νικολαϊδη, η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την κόρη της:

''Η Μελίνα ήταν ένα δύσκολο μωρό! Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ, ήθελε μόνο τη μαμά της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός! Είχαμε ένα απίστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό! Εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα και εκείνη τον κόσμο! Θυμάμαι το ''Γεια'' να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου, να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία, Μinistry of Sound από χώρα σε χώρα- Ρωσία, Αμερική, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Σουηδία, και εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το πόσο λάθος στιγμή γινόταν όλα αυτό, γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι. Επαγγελματικά συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ, αλλά δεν το χαιρόμουν! Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της, να μη χάσω καμία λεπτομέρεια της ζωής της! Στην Αμερική θυμάμαι 12 ημέρες που ήμουν για το promo εκεί, 12 ημέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα! Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δεν με συγκινούσε καθόλου... Είχα γίνει μάνα! Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε!

Δεν το μετάνιωσα ποτέ! Χθες το παιδί μου έγινε 15! Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι! Έχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι, ΄΄καλά έκανα΄΄.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση