ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Miss Universe: Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

Μια 26χρονη Μεξικανή vegan και μηχανικός λογισμικού

newsroom must

Η 69η ετήσια τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά την ακύρωση του περσινού διαγωνισμού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, διεξήχθη στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood στην Florida. Ο Mario Lopez και η Olivia Culpo, η Miss Universe του 2012, παρουσίασαν μαζί την εκδήλωση.

Η νικίτρια του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς, Andrea Meza, είναι 26 χρονών, απόφοιτος του Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Chihuahua, είναι μοντέλο και μηχανικός λογισμικού. Είναι επίσης ακτιβίστρια και «συνεργάζεται στενά με το Δημοτικό Ινστιτούτο Γυναικών, το οποίο στοχεύει στον τερματισμό της βίας λόγω φύλου», ανέφερε η ανακοίνωση. Η Meza είναι επίσης η επίσημη Πρέσβειρα Τουρισμού για την πατρίδα της στο Chihuahua.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Universe (@missuniverse)

Το νεαρό κορίτσι νίκησε άλλες 74 γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Miss Brazil, Julia Gama, που ήταν η 2η στη σειρά και της Miss Peru, Janick Maceta Del Castillo, η οποία ήρθε 3η.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea Meza (@andreamezamx)

Κατά τη διάρκεια ενός γύρου ερωταπαντήσεων, η Μeza μίλησε για τα πρότυπα ομορφιάς εν μέσω της αύξησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και είπε: «Ζούμε σε μια κοινωνία που είναι κάτι παραπάνω από προηγμένη, και καθώς προχωράμε ως κοινωνία, έχουμε επίσης αφήσει πίσω μας αρκετά στερεότυπα», είπε, προσθέτοντας: «Σήμερα, η ομορφιά δεν είναι μόνο ο τρόπος που δείχνουμε. Για μένα, η ομορφιά ακτινοβολεί, όχι μόνο στο πνεύμα μας, αλλά και στις καρδιές μας, καθώς και στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε. Ποτέ μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πει ότι δεν είστε πολύτιμοι».

Η ίδια εμφανίστηκε με ένα εκθαμβωτικό κόκκινο φόρεμα για την απονομή του βραβείου, ενώ μετά την νίκη της έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Η Μις Κόσμος είναι το Μεξικό».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea Meza (@andreamezamx)

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X