ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μια δεκαμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε με την πτώση του αεροσκάφους της Air Algerie

 Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το αεροσκάφος McDonell Douglas MD83 της εταιρίας Algeria Airlines συνετρίβη, η επικρατέστερη εκδοχή για την αιτία του δυστυχήματος ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες. Παρόλα αυτά, οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος.

Οι γαλλικές Αρχές ανακοίνωσαν σήμερα, Παρασκευή, ότι στο αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 118 άτομα, δεν υπήρχαν «ύποπτα πρόσωπα», ενώ εξ αρχής είχαν τονίσει ότι για το δυστύχημα ευθύνονται κατά πάσα πιθανότητα οι καιρικές συνθήκες που συνάντησαν οι πιλότοι λίγο μετά την απογείωση. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τη Γαλλίδα υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου και Τουρισμού, Φλερ Πελερέν, που δήλωσε ότι «σύμφωνα με τις έρευνες που διεξάγονται από τις αρχές της Μπουρκίνα Φάσο και εξ όσων γνωρίζουμε από τη γαλλική πλευρά, δεν υπάρχουν ύποπτοι μεταξύ των ανθρώπων που επέβαιναν στο αεροσκάφος. Όμως, για να είμαστε βέβαιοι, πρέπει να περιμένουμε έως ότου μπορεί να διεξαχθεί έρευνα επί τόπου»

Μοιραίο ταξίδι για δεκαμελή οικογένεια

Οι ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από πολύνεκρα δυστυχήματα πάντα συγκλονίζουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή της συντριβής του αεροσκάφους της AirAlgerie, η πιο ακραία και δυσάρεστη ιστορία που έχει δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας αφορά μια δεκαμελή οικογένεια που είχε την ατυχή έμπνευση να μπει στο συγκεκριμένο αεροπλάνο.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Γάλλων που ταξίδεψε στη Μπουργκίνα Φάσο για διακοπές, μαζί με τους δύο γιους του, τις συζύγους και τα τέσσερα παιδιά τους...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Air Algerie  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση