ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μετά το Instagram, τώρα και τo Facebook θα κρύβει τα likes

Είναι πλέον γνωστό πως το Instagram ήδη τρέχει πειράματα όπου ο αριθμός των ikes δεν θα είναι φανερός στους επισκέπτες του προφίλ σου και θα μπορείς να τα βλέπεις μόνο εσύ. Σε μια προσπάθεια να στρέψει το ενδιαφέρον πίσω στο περιεχόμενο και όχι στα likes, το Facebook σχεδιάζει να κάνει το ίδιο. 

''Είχαμε πολύ θετικά σχόλια από πολλές ομάδες κατά του bullying και οργανισμούς ψυχικής υγείας. Απλά βγάζεις τον αριθμό από την όλη εικόνα, έτσι ώστε ο κόσμος να επικεντρωθεί στην ποιότητα της επικοινωνίας και την ποιότητα του περιεχομένου παρά στον αριθμό των likes και των reactions'' είπε η Mia Garlick, Διευθύντρια Πολιτικής του Facebook στην Αυστραλία. 

Η κίνηση αυτή θέλει να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν πιο άνετα να μοιράζονται, χωρίς να νιώθουν πως είναι διαγωνισμός με άλλους χρήστες. Όσοι όμως έχουν επαγγελματικές σελίδες, θα λαμβάνουν ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις όπως και τώρα. 

Από την άλλη, είναι άγνωστο ακόμα αν το πείραμα στο Instagram θα γίνει μόνιμο feature ή αν θα σταματήσει. Πάντως μέχρι στιγμής, όπως λέει η Garlick, τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά και συνεχίζουν να προσπαθούν να τελειοποιήσουν αυτό το update για να αποφασίσουν αν θα γίνει μόνιμο. 

Άγνωστο, επίσης, είναι και το πότε θα ξεκινήσει το Facebook να κρύβει τα likes. 

Τι λέτε εσείς;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
facebook  |  instagram  |  likes  |  update  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X