ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μέρα πρεμιέρας: Ανανεωμένο το «Πρωινό μου» στο MEGA - Μέθυσε με Μπρούσκο «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1

Μεγάλη μέρα και πολύ σημαντική αυτή η Δευτέρα τόσο για το «Μεγάλο» κανάλι όσο και για τον ΑΝΤ1. Οι πολυαναμενόμενες και πολυσυζητημένες πρωινές εκπομπές είχαν σήμερα πρεμιέρα και όλοι περιμένουν με λαχτάρα να δουν τι «έγραψαν» τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης!

Τέσσερα λεπτά πριν τις 10 βγήκε πρώτος στον «αέρα» ο Πέτρος Κωστόπουλος, με ομολογουμένως ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση, που παρέπεμπε κάπως στη βραδινή του εκπομπή και ελαφρώς αγχωμένος.

Με πλατύ χαμόγελο καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στο MEGA και ακολούθως «αυτοκαλωσορίστηκε» και ο ίδιος!  Συγκεκριμένα, η εισαγωγή του παρουσιαστή στο «Πρωινό μου» ήταν αυτή: «Καλημέρα σας! Καλώς ήρθατε στο MEGA! Καλώς ήρθα κι εγώ! Είμαι ο Πέτρος Κωστόπουλος και θα σας παρουσιάζω το «Πρωινό mou»

Ακολούθως μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: Μη φοβάστε δεν θα το παρουσιάσω μόνος μου, έχω μια υπέροχη ομάδα. Θα σας κρατήσουμε καλή παρέα, θα σας μεταφέρουμε ψυχαγωγία, ενημέρωση, χαρά και κυρίως αισιοδοξία.», είπε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνέχισε: «Θα μαγειρέψουμε, θα πούμε χαζομάρες, κουτσομπολιά και θα τα κανιβαλίσουμε όσο μπορούμε γιατί αυτά αξίζουν κανιβαλισμό, θα ακούσουμε ζώδια, θα μιλήσουμε με ειδικούς, για ομορφιά, μόδα, ωραίους ανθρώπους θα φέρουμε. Όμως, κάθε μέρα θέλουμε να ξέρουμε σε ποια χώρα είμαστε, που ζούμε, δεν είμαστε UFO».

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε με την εμφάνισή της και η μοναδική στο είδος της τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, κάτι που σχολιάστηκε θετικά στα social media.

Στο «αντίπαλο στρατόπεδο», το γνωστό και αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, αφού μετακόμισαν στη νέα τους τηλεοπτική στέγη, μας καλωσόρισαν μπαίνοντας στο πλατό χέρι-χέρι!
Πρώτη το λόγο πήρε η γλυκιά παρουσιάστρια, αρκετά αγχωμένη όπως η ίδια ανέφερε, ενώ η συγκίνησή της ήταν εμφανής καθώς τα μάτια της ήταν βουρκωμένα.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της Φαίης στην πρώτη εκπομπή της φετινής σεζόν, καθώς ξεκίνησε λέγοντας «Πολύ καλημέρα σας από τον ΑΝΤ!! Έχω πάρα πολύ άγχος! Είχα σκεφτεί πολλά να πω, αλλά...»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαστε μια παρέα. Είναι δέκα χρόνια -και είναι τιμή μου- που κάποια κανάλια με εμπιστεύτηκαν και μπαίνω στο σπίτι σας. Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και σε αυτό το σπίτι, στον ΑΝΤ1, να περάσουμε όμορφα. Κάθε αρχή είναι δύσκολη.... Εύχομαι και σε εσάς να έχετε μια όμορφη χρονιά! Σας αγαπώ πάρα πολύ»!

Ως γνήσιος τζέντλεμαν ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μετά τη σύζυγό του τη δική του εισαγωγή, που κρατώντας την σφικτά από τη μέση είπε «Πριν από τρία χρόνια πήραμε μαζί με τη Φαίη μια δύσκολη απόφαση να κάνουμε μαζί εκπομπή στην πρωινή ζώνη. Η αγάπη που λάβαμε από εσάς ήταν πολύ μεγαλύτερη από την αγάπη που εμείς επιχειρήσαμε να δώσουμε όλα αυτά τα χρόνια. Αλλάξαμε κανάλι το καλοκαίρι, άλλη μια δύσκολη απόφαση. Φύγαμε, ήρθαμε... Στη ζωή λένε ότι πας εκεί που σε θέλουνε και που στο λένε ότι σε θέλουνε, άρα εμείς ήρθαμε στον ΑΝΤ1 φέτος. Τα κανάλια είναι ένα κουμπάκι πάνω στο τηλεκοντρόλ. Τηλεόραση είναι οι άνθρωποι. Εγώ και η Φαίη είμαστε ίδιοι και τα στοιχεία που μας χαρακτήριζαν όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσουν να μας χαρακτηρίζουν. Ειλικρίνεια, αυθορμητισμός και αυθεντικότητα. Γι' αυτά μας αγαπήσατε, γι' αυτό αγαπάμε κι εμείς αυτήν εδώ τη δουλειά. Θα κάνουμε μια πολύ ωραία εκπομπή. Εδώ κάνουμε ψυχαγωγία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει γύρω μας».

Και η πρεμιέρα του πρωινού του ΑΝΤ1 έλαβε επίσης θετικά σχόλια και για την ολοκλήρωση της επιτυχίας της πρεμιέρας των «Σκορδολιάγκηδων» συνέβαλε η παρουσία των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο».
Αποστόλης Τότσικας, Ανδρέας Γεωργίου και Ελένη Βαϊτσου έδωσαν άλλο αέρα στο πλατό της εκπομπής, ως οι πρώτοι επίσημοι καλεσμένοι. Από τις καλύτερες στιγμές ήταν το διασκεδαστικό παιγνίδι, κατά το οποίο μεταξύ διαφόρων ειδών κρασιών οι ηθοποιοί και οι παρουσιαστές έπρεπε να καταλάβουν ποιο εξ’ αυτών ήταν το μπρούσκο!

Για λίγα λεπτά η ατμόσφαιρα ήταν κάπως «μεθυστική» μιας και σχεδόν όλοι ήπιαν αρκετές γουλιές κρασί μέχρι να «εντοπίσουν» το σωστό!

Πρεμιέρα τέλος και για τις δύο πρωινές εκπομπές, με το τηλεοπτικό κοινό να πρέπει να κάνει λίγο υπομονή μέχρι αύριο για να δει τι εκπλήξεις επιφυλάσσουν οι δύο αντίπαλοι για τη δεύτερη τους εκπομπή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση