ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μέμος Μπεγνής : Κυνηγώντας το αμερικάνικο όνειρο

Το απίθανο success story του Έλληνα Γιάννη Σαχτούρα που κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος στις ΗΠΑ μεταφέρεται στον κινηματογράφο με χολιγουντιανούς σταρ.

Ανάμεσά τους και ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον εκατομμυριούχο Γιάννη Σαχτούρα, όταν ήταν 30 χρονών. Μάλιστα, αναμένεται, εάν όλα πάνε καλά, στο πλευρό του ο ηθοποιός να έχει δίπλα του την Penelope Cruz.

Ο ίδιος μιλά στο Πρώτο Θέμα και εξηγεί πώς προέκυψε η συμμετοχή του στη ταινία Million Dollar Date λέγοντας τα εξής: «Η συνεργασία μου προέκυψε εντελώς τυχαία, με πήραν τηλέφωνο από το Λος Άντζελες και μου έκαναν την πρόταση να υποδυθώ τον Γιάννη στην ηλικία των 30 ετών. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο L.A και στη Νέα Υόρκη και θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου».

Τα πρώρα εξωτερικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο στην Ακρόπολη, στο Νέο Κόσμο και το Μοναστηράκι. Για την ιστορία ο Γιάννης Σαχτούρας, έλληνας μετανάστης στις ΗΠΑ, έως τα 53 του χρόνια είχε καταφέρει να γίνει εκατομμυριούχος.

Ωστόσο, το ιδιαίτερο στοιχείο στην περίπτωσή του είναι ότι η επιτυχία ήρθε για τον ίδιο μετά την ολική καταστροφή. Κάπως έτσι αρχίζει και η νέα ταινία του Χόλυγουντ με τις τρομακτικές μεταπτώσεις.

Ένα κοκτέιλ από περιπέτεια, καταστροφή υπομονή, γέλιο, κλάμα και φυσικά ένα μεγάλο στοίχημα: την επιταγή που συμπλήρωσε με το ποσόν του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και την ημερομηνία που θα την εξαργύρωνε ο ίδιος στις 26 Μαίου του 1992.

Έπειτα από πολλές δυσκολίες κατάφερε τελικά να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα στην ίδια ημερομηνία, όχι όμως και στην προκαθορισμένη χρονολογία, καθώς αντί για το 1992 ο Γιάννης Σαχτούρας το ένα εκατομμύριο δολάρια το εισέπραξε το 2011.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες του κινηματογράφου τον ερχόμενο Δεκέμβριο του 2013 ή τον Ιανουάριο του 2014.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση