ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μελίνα Ασλανίδου: «Ξεκίνησα να τραγουδώ κρυφά από τους γονείς μου»

Δέσποινα Άσπρου

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια τραγουδίστρια η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλές και δίκαια να καταταγεί στις πρώτες θέσεις της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Η Μελίνα σήμερα, 11 Οκτωβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και προέβη σε διάφορες αποκαλύψεις.

Αναλυτικότερα, ο δημοσιογράφος Τάσος Ευαγγέλου, συνάντησε την δημοφιλή τραγουδίστρια και μίλησαν για την επαγγελματική της πορεία (κάνοντας τον δικό της απολογισμό στα δεκαοχτώ χρόνια καριέρας) και την άρνηση του πατέρα της να γίνει τραγουδίστρια.

«Mια διαδρομή 18 ολόκληρων ετών. Μια διαδρομή γεμάτη συναισθήματα, εικόνες, συγκινήσεις, εικόνες, μια διαδρομή γεμάτη από όλα. Είμαι χαρούμενη που βρήκα γρήγορα τι με εκφράζει και μπήκα στον χώρο. Η μουσική κάνει καλό στην δική μου την ψυχή και μόνο ευγνωμοσύνη και χαρά μπορεί να με γεννήσει. Σε ηλικία τριών χρονών ξεκίνησα να τραγουδώ. Νιώθω ευλογημένη που βρήκα τι με γεμίζει από μικρή», είπε ανάμεσα σε πολλά.

Η τραγουδίστρια στην συνέχεια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή από τους γονείς της. «Ξεκίνησα να τραγουδώ κρυφά από τους γονείς μου, γιατί ο πατέρας μου δεν ήθελε να ακολουθήσω τον χώρο. Όταν οι γονείς σου δεν είναι μέσα στον χώρο και ζουν σε ένα χωριό, είναι λογικό να μην ήθελαν και να είχαν ένα φόβο για το άγνωστό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση