ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μέλανη Στέλιου: «Ένιωθα ότι με πυροβολούσαν από παντού»

Δέσποινα Άσπρου

Η Μέλανη Στέλιου ήταν καλεσμένη στην απογευματινή εκπομπή, «Με αγάπη Χριστιάνα» κάτι που δείχνει πως οι δυο Κύπριες παρουσιάστριες φαίνεται να άφησαν πίσω τους τα περασμένα... αφού ως γνωστό η συνεργασία τους στο παρελθόν δεν τους βγήκε για καλό, καθώς και οι δυο τους είχαν δηλώσει ότι δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά, σε σημείο μάλιστα να μην μιλούν η μια στην άλλη.

Η Μέλανη, στην εκπομπή της Χριστιάνας, μίλησε για τον ρόλο της στη νέα κοινωνική σειρά του Alpha Κύπρου, «Μπλε», για τον γιο της αλλά και την πιο δυστυχισμένη περίοδο που πέρασε στη ζωή της.

Αναλυτικότερα η Μέλανη Στέλιου αποκάλυψε στην Χριστιάνα ότι μετά την αποχώρηση της από το ΡΙΚ και τη μεταγραφή της στο Σίγμα πέρασε την πιο δυστυχισμένη περίοδο της ζωής της δηλώνοντας:

«Όμως υπήρχε μια περίοδος της ζωής μου που μετάνιωσα γιατί δεν ήμουν τόσο ανοιχτή.. Ένιωθα ότι με πυροβολούσαν από παντού και ένιωθα ότι έπρεπε να υψώσω τοίχους. Ήταν η περίοδος που μετανιώνω για την αντιμετώπιση μου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που δεν τους άφησα να μπουν στη ζωή μου…Ήμουν δυστυχισμένη, ζούσα μόνο για τη δουλειά μου, δεν έβγαινα έξω…»
Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι αφορμή για να αλλάξει ο τρόπος που σκεφτόταν και ζούσε στάθηκε ο θάνατος του Άντυ Χατζηκωστή. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μετά τον θάνατο του Άντυ κατάλαβα ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και γεμάτη εμπειρίες»

Δες την συνέντευξη:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση