ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Με ύφος Oscars τα #moty17

Η 16η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of The Year Awards 2017 πλησιάζει.  Μια βραδιά όπου θα αναδειχθούν οι άντρες που ξεχώρισαν για τα έργα και τις καινοτομίες τους τη χρονιά που μας πέρασε, κάνοντας τη χώρα μας περήφανη. Κι επειδή πίσω από κάθε ισχυρό άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα, αυτές θα λάμψουν στο κόκκινο χαλί των βραβείων.

Οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες θα περπατήσουν στο 20μ. κόκκινο χαλί που θα στηθεί ειδικά για τη βραδιά στον χώρο του Royal Hall. H βραδιά απαιτεί κομψό και chic ντύσιμο, οπότε είναι ευκαιρία να φορέσετε τις νέες τάσεις της Άνοιξης. Το dresscode είναι glamorous chic. Σας δίνουμε ένα guideline για το πώς να ντυθείτε και να λάμψετε τη συγκεκριμένη βραδιά.

Style tips:

-  Αν ανήκετε στις γυναίκες που αγαπούν το μαύρο χρώμα, επιλέξτε ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα ή sequins και συνδυάστε το με nude γόβες η λεπτά σανδάλια για μια πιο κομψή εμφάνιση. Εξάλλου το μαύρο χρώμα είναι διαχρονικό και πάντα σωστό. Εναλλακτικά φορέστε άσπρο χρώμα αφου είναι απο τις αγαπημένες μας τάσεις. 

-  Αυτή η σεζόν μας προτείνει colour blocking. Δηλαδή ο συνδυασμός δύο έντονων χρωμάτων μαζί. Από τις αγαπημένες τάσεις της σεζόν είναι το φούξια χρώμα  μαζί με κόκκινο ή λιλά. Μην φοβηθείτε να το δοκιμάσετε.

-  Mια άλλη επιλογή είναι το κοστούμι. Επιλέξτε ένα κομψό κοστούμι με cigarette παντελόνι και blazer και συνδυάστε το με τις αγαπημένες σας γόβες ή σανδάλια.

Μπορείτε να επιλέξετε μια μάξι δημιουργία σε όποιο χρώμα σας ταιριάζει και προτιμάτε. Προτιμήστε satin, chiffon ή δαντέλα που είναι πιο ανοιξιάτικα υφάσματα. Το strapless αλλά και το κόψιμο σε σχήμα καρδία έχουν επανέλεθει δυναμικά. Αλλιώς επιλέξτε ένα φόρεμα με χαμηλό V neckline.

-  Τα ruffles θα είναι από τις πιο έντονες τάσεις της σεζόν για αυτό ένα φόρεμα με βολάν είναι η ιδανική επιλογή.

Επιλέξτε χρυσό χρώμα ή ασημί και κλέψτε τις εντυπώσεις. Ένα φόρεμα ή jumpsuit με sequins θα σας κάνει σίγουρα να ξεχωρίσετε.

Αποφύγετε οτιδήποτε προκλητικό και πολύ σέξι και φορέστε το σακάκι σας ριγμένο στους ώμους για να δώσετε μια πιο κομψή επιλογή.

Τα Τράπεζα Κύπρου Man of The Year Awards 2017 θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 2 Μαρτίου, στο Royal Hall στη Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS