ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Με ποιόν φλερτάρει η Ολυμπίου στο Malmo της Σουηδίας;

Μπορεί τα προγνωστικά και τα πρακτορεία στοιχημάτων να θέλουν την Κύπρο να μένει εκτός τελικού, παρόλα αυτά η αλήθεια είναι πως η παρουσία της Δέσποινας Ολυμπίου στο Malmo της Σουηδίας δεν περνά καθόλου απαρατήρητη.

Μετά την πρώτη της πρόβα τα ξένα media έδειξαν ενδιαφέρον να γνωρίσουν την κύπρια τραγουδίστρια η οποία με την λιτή της παρουσία στη σκηνή του Malmo Arena και με όπλο τη φωνή της διεκδικεί το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου 18 Μαΐου.

Τις τελευταίες ημέρες η Δέσποινα Ολυμπίου δεν σταμάτα να δίνει συνεντεύξεις με τους ξένους δημοσιογράφους. Πριν από λίγο ο βοηθός αρχηγός της κυπριακής αποστολής στο Malmo Κλείτος Κλείτου ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με την Δέσποινα Ολυμπίου να δίνει συνέντευξη σε ολλανδικά media.

Η φωτογραφία συνοδεύτηκε και από μία λεζάντα η οποία έλεγε τα εξής: «Συνέντευξη της Δέσποινας Ολυμπίου σε ολλανδικά media. Το απόγευμα πάμε για την δεύτερη πρόβα της Κύπρου».


Πληροφορίες του must online οι οποίες έρχονται κατευθείαν από το Malmo της Σουηδίας θέλουν τους ξένους δημοσιογράφους να έχουν αγκαλιάσει θετικά την Κύπρια τραγουδίστρια.

Μάλιστα αρκετοί από αυτούς θεωρούν την φετινή μας εκπρόσωπο ως μια από τις πιο έμπειρες ερμηνεύτριες του 58ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision η οποία μάλιστα έχει κάνει και δισκογραφία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αρκετοί κύπριοι euro- fans έχουν ταξιδέψει στο Malmo της Σουηδίας για να βρεθούν δίπλα στην Δέσποινα Ολυμπίου και να την εμψυχώσουν στην 2ης πρόβα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία τόσο στην κυπριακή αποστολή όσο και στην Δέσποινα Ολυμπίου.

Δείτε την Δέσποινα Ολυμπίου να δίνει συνέντευξη στο Eurovision Radio International

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS