ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Με ποια Κύπρια τα έβαλε ο Λαζόπουλος;

Έξω απ’ τα δόντια τα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στο κόψιμο ενός συγκεκριμένου μέρους της εκπομπής του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» από το Sigma.

Ο παρουσιαστής της καυστικής εκπομπής αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο του σταθμού που φέρεται να είναι υπεύθυνο για το κόψιμο της εκπομπής.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τα «έβαλε» με την Διευθύντρια Προγραμμάτων του σταθμού Μέλανη Στέλιου λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Υπήρξε ένα μεγάλο θέμα στην Κύπρο που δεν παίχτηκε η εκπομπή μου από την τηλεόραση Sigma που προβάλλει εκεί την εκπομπή ότι επειδή συνέβησαν εκεί τα γεγονότα η υπεύθυνη του σταθμού έκρινε ότι θα έπρεπε να κοπεί ένα μέρος από την αρχή της εκπομπής και ότι θα προβαλλόταν όπως και προβλήθηκε στην επανάληψη. Πήρα όμως και ένα άλλο email το οποίο μου ήρθε από εργαζόμενο στο κανάλι που λέει πως η εντολή ήρθε από πάνω και συγκεκριμένα από την Μέλανη Στέλιου διευθύντρια προγραμμάτων του σταθμού γύρο στις 8.30 μετά από τηλεφώνημα που έλεγε να κοπεί οποιαδήποτε αναφορά στην Κύπρο αφού μάλιστα είχε φέρει άτομο μέσα για να πει σε ποια σημεία να κοπεί η εκπομπή».

Από την πλευρά του το κανάλι μέσω επίσημης επιστολής του προς τα ΜΜΕ είχε διαβεβαιώσει πως δεν τίθεται θέμα λογοκρισίας αλλά λόγο χρόνου του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ο Λάκης Λαζόπουλος από τη μεριά του είπε πως τις  επίσημες επιστολές δεν τις έχει και σε ιδιαίτερη εκτίμηση και πως ο κόσμος είναι αυτός που στο τέλος κρίνει και βγάζει τα συμπεράσματά του.   Εμείς επικοινωνήσαμε με τη Μέλανι Στέλιου και μας είπε τα εξής: «Το κανάλι έδωσε την επίσημη απάντηση του. Δεν έγινε καμία λογοκρισία. Το «κόψιμο» 26 λεπτών από την εκπομπή του κ. Λαζόπουλου έγινε λόγω έκτακτης επικαιρότητας. Είπε ότι πήρα τηλέφωνο στο κοντρόλ του καναλιού. Μα αυτή είναι η δουλειά μου. Επικοινωνώ καθημερινά με το κοντρόλ του καναλιού για θέματα ροής. Προσπάθησα να επικοινωνήσω πολλές φορές με τον ίδιο για να του το εξηγήσω. Το ίδιο και ο διευθυντής του καναλιού. Δεν μας «βγήκε» ποτέ. Απορώ γιατί δεν πιστεύει μια επίσημη πηγή που τον καθησυχάζει ότι ποτέ δεν έγινε λογοκρισία στην εκπομπή του και πιστεύει διάφορα σχόλια στο facebook».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο να κάνει αναφορά στην Μέλανη Στέλιου και στο κανάλι Sigma.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση