ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Με 52% η Hillary Clinton κέρδισε τις εντυπώσεις στο χθεσινό debate

Η τρίτη και τελευταία τηλεοπτική τηλεμαχία ανάμεσα στους δύο υποψηφίους ήταν γεμάτη ένταση. Δημοσκόπηση του CNN, δείχνει την Hillary Clinton να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αυτού του debate.

Η Hillary Clinton κέρδισε τις εντυπώσεις, σύμφωνα με δημοσκόπηση του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη λήξη της 3ης και τελευταίας τηλεοπτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο προεδρικών υποψηφίων, Hillary Clinton και Donald Trump.

Η σύγκρουση των δύο υποψηφίων ήταν ολομέτωπη με τον Donald Trump να αρνείται να δεσμευτεί ότι θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου, αφήνοντας έτσι, ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να το αμφισβητήσει. Στη σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, η απάντηση του Trump, ήταν «Θα το δω εκείνη την στιγμή».

Σε μια έντονη αντιπαράθεση στην τελική τηλεοπτική αναμέτρησή τους, η Clinton ισχυρίστηκε ότι ο Putin στηρίζει τον Trump γιατί «θα προτιμούσε να είχε ένα ανδρείκελο για πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».

Ο Trump ήρθε στην τελική τηλεοπτική διαμάχη αντιμέτωπος με μια σειρά σεξουαλικών κατηγοριών από γυναίκες που βγήκαν στη δημοσιότητα αφού είχε αρνηθεί στην προηγούμενη τηλεμαχία ότι είχε φιλήσει ή θωπεύσει γυναίκες χωρίς την άδειά τους. Η άρνηση των κατηγοριών από τον Τραμπ βγήκε μετά από την δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο ακούγεται να καυχιέται ακριβώς για αυτό.

Ο Trump αρνήθηκε τις κατηγορίες ξανά, λέγοντας ότι οι γυναίκες εμφανίστηκαν δημόσια γιατί «είτε θέλουν φήμη είτε το έκανε η καμπάνια της», δείχνοντας την Clinton. Η Clinton ανταπάντησε ότι ο Trump «νομίζει ότι το να μειώνει τις γυναίκες τον κάνει πιό σπουδαίο, (ενώ) επιτίθεται στην αξιοπρέπειά τους και την αυτοεκτίμησή τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X