ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μάθημα ανθρωπιάς από τον Μάρκο Παγδατή

Γνωστός για τα ευγενικά αισθήματα που τον διέπουν, ο Κύπριος πρωταθλητής του τένις, έδειξε μια ακόμη φορά πως παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές στιγμές που διανύουμε στη χώρα μας, υπάρχει ακόμη ελπίδα για καλύτερες μέρες, καθώς το μόνο πράγμα που δεν χάθηκε ακόμη είναι η ανθρωπιά.

Σήμερα ο Λεμεσιανός αθλητής έδειξε με την επίσκεψή του σε δημοτικό σχολείο, πως με καλή θέληση και πολλή αγάπη είναι εφικτό να καταφέρουμε πολλά και να προσφέρουμε σε αυτούς που τα έχουν περισσότερο ανάγκη περισσότερα!

Αφού πήρε το ρόλο του μάγειρα, άφησε για λίγο τη ρακέτα, φόρεσε σκούφο, ποδιά και ετοίμασε στα παιδιά νοστιμότατα γεύματα.

Διαβάστε πιο κάτω τη δήλωση του πρωταθλητή μας.

«Έχω ενημερωθεί για το σημαντικό έργο που επιτελεί το ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά, προσφέροντας τόσο στα παιδιά της Κένυας, όσο και της Κύπρου. Μιλώντας με τη φίλη Μαρίνα Σιακόλα, μου ανέφερε για αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Μαγειρεύω και προσφέρω» στο Γ’ Ολοήμερο Δημοτικό Σωτήρας, το οποίο δεν θα μπορούσα να μην επισκεφθώ τώρα που βρίσκομαι στην Κύπρο, για να ενισχύσω και εγώ με τη σειρά μου σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια, με τον δικό μου τρόπο. Χαίρομαι πραγματικά που αυτό το πρόγραμμα σιγά σιγά επεκτείνεται και σε άλλα σχολεία, καλύπτοντας έτσι ακόμη περισσότερα παιδιά της Κύπρου που αυτή την περίοδο έχουν ανάγκη όλους μας.»


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS