ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μάρκος Σεφερλής για Παντελίδη: «Ήμουν εκεί όταν άνοιξαν το φέρετρο και τον είδα, ήταν...»

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εκτός όμως από την παράσταση του και το χαμόγελο, έφερε και συγκίνηση όταν αναφέρθηκε στο χαμό του Παντελή Παντελίδη. Ο ηθοποιός επρόκειτο να εμφανιστεί την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή, ωστόσο η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή είχε σοκάρει τους πάντες... Ο Μάρκος Σεφερλής περιεγραψε όλα όσα είχε ξεχωρίσει στον Παντελή Παντελίδη και μας «πάγωσε» με την περιγραφή του από την κηδεία...

«Όταν άκουσα την είδηση αυτή συγκλονίστηκα. Όχι μόνο δεν μπορούσα να έρθω να κάνουμε πλάκα, ακόμα και για τον Παντελίδη να μιλούσαμε, γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όπως και στην κηδεία. Μέχρι που τον είδα. Γιατί ήμουν εκεί που άνοιξαν το φέρετρο και τον είδα. Που ήταν και πανέμορφος μέσα στο φέρετρο. Εκεί πείστηκα ότι πια δεν είναι ανάμεσα μας. Όπως και ο κόσμος που ήταν εκεί πιστεύω ότι δεν το είχε «χωνέψει» ότι ο Παντελής δεν είναι ανάμεσα μας.

Το θέμα είναι ότι το παιδί έφυγε. Ο πόνος για τους γονείς, επειδή μετά έκατσα και στο καφενείο δίπλα και μίλησα με τον πατέρα του και τη μητέρα του, κουβαλούσαν έναν πόνο. Γενικά έφυγε πικραμένος ο Παντελής, αλλά δεν μπορείς να ορίσεις τη μοίρα του κάθε ανθρώπου. Κουράγιο, συλλυπητήρια. Πραγματικά άξιζε και θα έκανε μια πολύ λαμπρή καριέρα. Εδώ με τέσσερα χρόνια στο ελληνικό τραγούδι είδες. Ήταν και ένα παιδί πολύ καλό για το χώρο αυτό, ο Παντελής δεν είχε καμία σχέση με το σινάφι αυτό για αυτό και ίσως έκανε τη διαφορά.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X