ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μαρία Μπεκατώρου: «Δύσκολη σεζόν, λόγω Survivor»

Είναι η πιο γλυκιά και προσγειωμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία έχει ίσως και την μεγαλύτερη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.

Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε από χαμηλά, αλλά κατάφερε να φτάσει ψηλά και απέδειξε σε όλους την αξία της. Η παρουσιάστρια μιλά στο περιοδικό Τηλεώρες για το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, τη σχέση της με τον άνδρα της και τον ανταγωνισμό απέναντι στο «Survivor».

Πώς βλέπεις τη φετινή τηλεοπτική σεζόν;
Είναι διαφορετική πολύ, σε σχέση με προηγούμενες. Η φετινή σεζόν έδειξε μια νέα τάση, όπου ο κόσμος δεν δίστασε να στραφεί σε παλιές τηλεοπτικές προτάσεις και να τις αναδείξει.

Εσύ, πάντως, επέστρεψες στο ρόλο που σε αγαπήσαμε, σε αυτόν της παρουσιάστριας του «Your Face Sounds Familiar»! Μίλησε μας για το φετινό ανανεωμένο show.
Αυτό που φάνηκε από τα πρώτα κιόλας επειδόδια του «Your Face Sounds Familiar» είναι ότι πρόκειται για ένα show που έχει πάντα ενδιαφέρον. Για άλλη μια φορά έχουμε νέους καλλιτέχνες, νέες μεταμορφώσεις, νέους κριτές, αλλά και μια σκηνή που ξεχειλίζει ταλέντο!

Πώς βλέπεις τη φετινή κριτική επιτροπή;
Είμαι ενθουσιασμένη! Οι δυο «στυλοβάτες» Σταμάτης Φασουλής και Νίκος Μουτσινάς είναι πάντα το ίδιο κεφάτοι και πάντα σε ετοιμότητα. Χαίρομαι πολύ γιατί και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Έλλη Κόκκινου έδεσαν αμέσως μαζί τους. Και οι τέσσερις κριτές είναι πάντα πολύ εύστοχοι στη κριτική τους και έχουν απίστευτο χιούμορ. Περνώ υπέροχα και με τους τέσσερις!

Περισσότερα στο περιοδικό Τηλεώρες που βρίσκεται στα περίπτερα! 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση