ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μαρία Κορίνθιου: Φοβάται την σύγκριση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Δέσποινα Άσπρου

Καλεσμένη στο Πρω1νό βρέθηκε σήμερα 8 Οκτωβρίου η Μαρία Κορινθίου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη.

Όπως είναι γνωστό, η Κορινθίου θα ενσαρκώσει το «Κατερινιώ» στην παράσταση «Νεράιδα & το Παλικάρι». Όπως μπορείς και εσύ να καταλάβεις, η σύγκριση δεν θα αργήσει να έρθει, καθώς –ό,τι και αν κάνουμε, όταν ακούμε για τον συγκεκριμένο ρόλο- το μυαλό μας αυτόματα πάει στην Αλίκη. Και μπορεί αυτό να είναι γνωστό, ωστόσο η ίδια η Μαρία τι λέει; Φοβάται την σύγκριση με την Βουγιουκλάκη;

Όσο αφορά λοιπόν το ενδεχόμενο σύγκρισης της Μαρίας Κορυνθίου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μαρία τόνισε χαρακτηριστικά: “Η αλήθεια είναι πως αυτά τα έργα, αυτοί οι ρόλοι συνάδουν με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι Αλίκη Βουγιουκλάκη= Κατερινιώ, Μάρθα Καραγιάννη= Μαρινάκι. Κακά τα ψέματα αυτοί οι ρόλοι έχουν γραφτεί και έχουν χτιστεί από αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ θα πάω να κάνω το “Κατερινιώ” έτσι όπως το έχτισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με σεβασμό πολύ θα προσπαθήσω”.

Και κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η “Κατερινιώ” έχει μείνει στη μνήμη του κόσμου με ξανθά μαλλιά. Το ερώτημα εδώ είναι ένα: Θα γίνει η Μαρία ξανθιά; “Υπάρχουν τρία ενδεχόμενα. Ή θα βάλω περούκα ή θα αφήσω το “Κατερινιώ” να γίνει μελαχρινό ως Κρητικό κορίτσι που ήταν ή θα τα βάψω. Υπό συζήτηση είναι όλα!», είπε η ίδια.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση