ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μακρυπούλια - Αριστοτέλους: Legally blondes!

Αυτή την Κυριακή, απολαμβάνουμε τον καφέ μας κρατώντας στα χέρια μας το ολοκαίνουργιο τεύχος του Beautiful People που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Η Καθημερινή με εξώφυλλο τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η συντακτική ομάδα του περιοδικού έκανε crash test ανάμεσά στις δύο παρουσιάστριες και εμείς μαθαίνουμε ποια κέρδισε και σε ποια σημεία.

Ακόμη, το περιοδικό πέτυχε τον Σάκης Ρουβάς και την Ελένη Μενεγάκη σε βραδινή τους έξοδο να χαρίζουν αγκαλιές και φιλιά.

Ο paparazzo φακός του Beautiful People απαθανάτισε την ελληνίδα ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκι με cool στυλ στη Λευκωσία.

Ανάμεσα στα πολλά αυτή την Κυριακή το περιοδικό αναλύει το στυλ της επικεφαλής της Τρόικα, Ντέλια Βελκουλέσκου, και μαθαίνουμε τα μυστικά της εμφάνισής της.

Η Δέσποινα Βανδή, η Αθηνά Οικονομάκου, η Άννα Βίσση, η Έλλη Κοκκίνου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι τα πρόσωπα που απασχολούν το Beautiful People.

Οι fashion lovers μέσα από τις σελίδες του περιοδικού ενημερώνονται για την τάση του χειμώνα η οποία «αναβιώνει» την εποχή του Baroque.

Αυτά καθώς και άλλα πολλά μόνο στο περιοδικό Beautiful People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα Η Καθημερινή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS