ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μαγευτικές εικόνες από το χιονισμένο Τρόοδος

Αρκετό χιόνι έπεσε στο Τρόοδος, με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι το ένα μέτρο ύψος, σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας «KitasWeather».

Όπως θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο που δημοσιεύθηκε από την ίδια σελίδα, οι εικόνες από το χιονισμένο Τρόοδος είναι πανέμορφες.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, oι δρόμοι Καρβουνά - Τροόδους, Πλατρών - Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Επίσης, ο δρόμος Κακοπετριάς - Καρβουνά, είναι ανοικτός για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηρός, ενώ στην περιοχή παρατηρείται και πυκνή ομίχλη. Επισημαίνεται, ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Καλούνται οι οδηγοί πριν από κάθε μετακίνησή τους, να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, μέσω των ανακοινώσεων της Αστυνομίας.

Κίτρινη Προειδοποίηση:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες εξέδωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής 3/1 η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνολική βροχόπτωση θα ξεπεράσει τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια 6 ωρών.

Η προειδοποίηση θα ισχύει από τις 5 τα ξημερώματα μέχρι τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 3/1.

Ο καιρός:

Την Παρασκευή (3/1) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.

Το βράδυ παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν αρχικά τοπικά βροχές, πιθανό µεµονωµένη καταιγίδα και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, µε τα φαινόµενα αργότερα να περιορίζονται κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους πλην 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα υπάρχει παγετός.

ΠΗΓΗ: 24NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X