ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

MAD VMA After Party: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Το βράδυ της Τρίτης το Summer Breeze στη Λεμεσό συγκέντρωσε επώνυμες παρουσίες, όπως ηθοποιούς, fashion personas, επιχειρηματίες και άτομα των ΜΜΕ για το after party των MAD Video Music Awards by Cytamobile-Vodafone. Το MAD χαλί γέμισε με μάξι φορέματα σε υπέροχους χρωματισμούς και μοτίβα με fresh μακιγιάζ και άψογα χτενίσματα.

Κοραλλί
Όπως ήταν αναμενόμενο, το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού τιμήθηκε δεόντως από τις παρευρισκόμενες, με πρώτη και καλύτερη την παρουσιάστρια της βραδιάς! Η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε την εμφάνιση της με μάξι φόρεμα σε κοραλλί χρώμα με την υπογραφή της Ramon Filip, ενώ και η Ελευθερία Ελευθερίου προτίμησε μάξι κοραλλί φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες από London Clothing.

Black & White
Η make-up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη με ασύμμετρη μαυρόασπρη φούστα συνδύασε strapless κορμάκι, ενώ η Βίλλυ Θεοφάνους έλαμψε πραγματικά στο λευκό μάξι φόρεμα, Gregory Morfi που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η Μαρία Λοττίδη πέτυχε μια σοφιστικέ εμφάνιση με μαυρόασπρο printed φόρεμα και platform sandals Saint Laurent και η Στάλω Πετρίδη ανέδειξε την χρυσαφένια επιδερμίδα της με λευκό παντελόνι και μπλούζα της ίδιας απόχρωσης. Η Θέλξια Φραγκούδη πέτυχε μια καλοκαιρινή εμφάνιση με μάξι σατέν φόρεμα και Fendi clutch bag και το πανέμορφο μοντέλο, Ροζίτα Κεντάλα συνδύασε λευκό μάξι φόρεμα με τουρκουάζ κολιέ.

Χρώμα και πάλι χρώμα
Η Μιράντα Γιατρού Γραμματικόπουλου πέτυχε μια super modern εμφάνιση με overall, πουά  φούστα σε πορτοκαλί απόχρωση και διαφανές μπλούζα και η Νάταλι Τζιαπούρα με μωβ bodycon συνδύασε ψηλά σανδάλια. Η Ανδριάνα Φραγκούδη επέλεξε πράσινο μάξι πράσινο φόρεμα ενώ με τα κατάλληλα αξεσουάρ ολοκλήρωσε την τέλεια εμφάνιση της και η ηθοποιός, Σκεύη Παπαμιλτιάδους επέλεξε τουρκουάζ μάξι φόρεμα. Η τραγουδίστρια των Vegas, Μελίνα, πέτυχε και πάλι μια εκκεντρική εμφάνιση με μπλε φόρεμα και πλατφόρμες στην ίδια απόχρωση ενώ οι ροζ λεπτομέρειες στο φόρεμα έκαναν την διαφορά.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X