ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Mad Video Music Awards 2018: Όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και λάμψη απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Tae Kwon Do στην Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκαν για 15η συνεχόμενη χρονιά τα Mad Video Music Awards 2018.

Ο παρουσιαστής  Θέμης Γεωργαντάς, άνοιξε τη βραδιά και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το event, με τους Οnirama να κάνουν το  πρώτο live act των φετινών μουσικών βραβείων τραγουδώντας την επιτυχία ''Κλείσε τα μάτια'' ενώ στη σκηνή βρέθηκε και η σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη, Σίσσυ Χρηστίδου!

Στη συνέχεια σκυτάλη πήραν οι Μαίρη Συνατσάκη και Βαγγέλης Κακουριώτης ερμηνεύοντας μια επιτυχία απο τα παλιά, τις ''Κατάλληλες Προϋποθέσεις'' της Δέσποινας Βανδή.

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με το βραβείο Best Video Of The Year που κέρδισαν οι Melisses με το τραγούδι ''Είμαι Αλλού''.


Ο Stan και ο Πέτρος Ιακωβίδης ανέβηκαν αμέσως μετά στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι ''Τι δεν καταλαβαίνεις''.

Η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκε απο το κοινό κερδίζοντας το βραβείο για το Best Female Modern, ενώ την απονομή έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απένειμε το Βραβείο Best Male Modern στον Σάκη Ρουβάγια το τραγούδι ''Εγώ Στα Έλεγα''.


Η Κατερίνα Στικούδη ξεσήκωσε το κοινό με την sexy εμφάνισή της και μοιράστηκε τη σκηνή με τον Claydee.

Το βραβείο Best Duo απονέμειναν η Υβόννη Μπόσνιακ και η Μαρία Μπεκατώρου στην Έλενα Παπαρίζου και τον Αναστάσιο Ράμμο για το τραγούδι τους Αν με δεις να κλαίω.

Το συγκρότημα Μelisses κέρδισε ακόμα ένα βραβείο, αυτό του Καλύτερου Συγκροτήματος, με απονεμητές τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Σπύρο Σαμοΐλη.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή η Μελίνα Ασλανίδου και η Demy τραγουδώντας το ''Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου''.

Το Βραβείο για το Best Female Adult κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Κοκλώνη σε ρόλο απονεμητών.

Ένα απο τα πιο ξεχωριστά ντουέτα ήταν η συνεργασία των Onirama και του Νίκου Πορτοκάλογλου οι οποίοι ερμήνευσαν την επιτυχία ''Αχ θάλασσα μου σκοτειν''.

Ο Ηλίας Ψινάκης ανέβηκε στη σκηνή και βράβευσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό ως Best Male Adult.


Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι με τίτλο Caramella, ενώ μαζί της εμφανίστηκαν και το ανερχόμενο συγκρότημα 719.

Το Βραβείο Best Newcomer απονεμήθηκε από την Ελένη Τσολάκη και τον Δημήτρη Παπανώτα στους The Players.

Επόμενο live act ήταν αυτό της Πέγκυ Ζήνα και του Καταχθόνιου, οι οποίοι τραγούδησαν το ''Άνθρωποι Μονάχοι'' της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού.

Η Τάμτα εμφανίστηκε στη συνέχεια μαζί με τον Τσέχο εκπρόσωπο της φετινής Eurovision Μikolas Josef, ερμηνεύοντας το Aρχές Καλοκαιριού.

Οι Marcus & Martinus κέρδισαν το βραβείο Best International Act και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο Tae Kwon Do.

H Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε με τον Χρήστο Μάστορα την καλοκαιρινή επιτυχία ''Όλα μοιάζουν καλοκαίρι.''

Το τιμητικό βραβείο Music Icon, για τα 25 χρόνια μουσικής πορείας απονεμήθηκε στον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος ερμήνευσε την τελευταία του επιτυχία ''Αγαπώ σημαίνει'', ενώ αμέσως μετά η Πίτσα Παπαδοπούλου ανέβηκε στο stage και ερμήνευσαν μαζί το ''Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις''. Στη σκηνή ανέβηκε και ο Snik που ερμήνευσε μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη το ''Gucci φόρεμα''.

Το επόμενο live act των Mad Video Music Awards ήταν αυτό της Έλενας Τσαγκρινού και του Bo οι οποίοι τραγούδησαν την επιτυχία του Πάνου Κιάμου ''Θέλω να σε ξαναδώ''.

Η Ευρυδίκη και ο Στέλιος Κουδουνάρης βράβευσαν τον Snik για το Βραβείο Best Hip Hop.

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε το νέο του τραγούδι με τίτλο ''Καλημέρα'' ενώ αμέσως μετά  εμφανίστηκε μαζί του στη σκηνή ο Αναστάσιος Ράμμος για το ντουέτο «Όσο έχω εσένα», την επιτυχία που τραγούδησε στο παρελθόν με τον Στέλιο Ρόκκο.

Το επόμενο act ήταν οι Melisses και ο Θέμης Αδαμαντίδης και το τραγούδι ''Στην καρδιά'' σε μια από τις ξεχωριστές στιγμές της μουσικής βραδιάς.

Το Βραβείο Best Webstar κέρδισε ο γνωστός Κύπριος YouTuber 2j με την Αθηνά Οικονομάκου σε ρόλο απονεμητή.

To νέο του τραγούδι με τίτλο Λιώμα ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε ένα ξεσηκωτικό live act.

Η Σάσα Σταμάτη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βράβευσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην κατηγορία Video Of The Year για το videoclip ''Ξημερώματα'', με τον καλλιτέχνη να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής της βραδιάς με δυο βραβεία.

To φινάλε της βραδιάς έκανε η Ελένη Φουρέιρα που μαζί με τους Playmen τραγούδησαν το Fuego σε μια ρεμίξ εκδοχή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση