ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

MAD Video Music Awards 2012 by cytamobile vodafone: Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της

Μια εβδομάδα μόνο μας χωρίζει από τη μεγαλύτερη διοργάνωση, τα MAD Video Music Awards 2012 by cytamobile vodafone, το μουσικό event που θα εντυπωσιάσει με τις απονομές και τις ανατρεπτικές εμφανίσεις των αγαπημένων μας καλλιτεχνών επί σκηνής. 

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, το γήπεδο του Tae Kwon Do θα ντυθεί στα γιορτινά του και θα καλοσωρίσει με τον πιο fun τρόπο ένα τρελό καλοκαίρι. Η μουσική θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς με ένα special pre-show στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do. Η έναρξη του Young Greece Fest θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, με ελεύθερη είσοδο με live μουσικές εμφανίσεις από τους The Fade, Velvet Fire, Χρήστο Π. και πολλά ακόμα special activities & happenings για να κορυφωθεί με την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής των MAD Video Music Awards 2012 by Cytamobile Vodafone, με τη συμμετοχή των πιο δημοφιλών καλλιτεχνών στις πιο mad ανατρεπτικές συνεργασίες on stage!

Info: Ψηφίστε εδώ τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη που ξεχώρισε στην Κύπρο τη χρονιά που μας πέρασε μέχρι τα μεσάνυκτα της 15ης Ιουνίου και διεκδικήστε μαζί με ακόμη ένα φίλο σας το μαγικό χαρτάκι για να απολαύσετε ζωντανά το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού.

Η μετάδοση των VMAS στην Κύπρο είναι μια προσφορά της cytamobile vodafone.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση