ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

MAD Music Awards Cyprus 2016 by Cytamobile- Vodafone: Oι προετοιμασίες άρχισαν

Έχουν απομείνει 3 μέρες για το μεγάλο μουσικό event της χρονιάς. H αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι προετοιμασίες στο κλειστο γυμναστήριο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία βρίσκονται σε εξέλιξη. Σήμερα ξεκίνησε να στήνεται η σκηνή και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εικόνες.

Τα φετινά Mad music awards 2016 by Cytamobile-Vodafone φέρνουν κάτι πρωτόγνωρο στην εμπειρία των σόου στην Κύπρο! 200 τυχεροί θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο μουσικό σόου της Κύπρου με πάνω από 30 καλλιτέχνες, σε executive θέσεις με τραπέζια ακριβώς κάτω από τη σκηνή και με τους καλλιτέχνες που θα βραβευτούν να κάθονται ανάμεσα τους! Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα εισητήρια για αρένα αλλά και κερκίδες. Τα εισιτήρια πωλούνται μόνο από τα γραφεία του MAD στην οδό Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, στην Έγκωμη, τηλέφωνο επικοινωνίας 22472472. Δες πειρσσότερες πληροφορίες για τις τιμές και τι περιλαμβάνει το κάθε εισιτήριο εδώ. Κάντε γρήγορα γιατί έχουν ξεκινήσει να γίνονται sold out.

Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες θα μοιραστούν μαζί μας τις επιτυχίες τους αλλά και ντουέτα έκπληξη που σίγουρα θα συζητάμε πολύ καιρό. Αντώνης Ρέμος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα, Σταν, Μέλισσες, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αντρέας Λέοντας, Κωνσταντίνος Κουφός, Κατερίνα Στικούδη, Dj Pitsi, Minus One, Παπιγιόν, Naya θα ανεβούν στη σκηνή του φαντασμαγορικού μουσικού event έτοιμοι να μας καταπλήξουν! Μπορείς να δείς εδώ όλες τις υποψηφιότητες εδώ. Παρουσιαστές ο Θέμης Γεωργαντάς και η Έβελυν Καζαντζόγλου θα μας ξεσηκώσουν και φέτος σε μια όμορφη μουσική βραδιά που όλοι χρειαζόμαστε. Η πετυχημένη ομάδα των Mad Music Awards και Madwalk  επιστρέφει και αναλαμβάνει και φέτος το πιο φαντασμαγορικό show.

Εμέις μέσω του must.com.cy θα σας μεταφέρουμε τον παλμό από τις πρόβες, τους καλλιτέχνες, τις προετοιμασίες μέχρι να βρεθείτε στο  Kλειστό γυμναστήριο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X