ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

MAD Cy: Ότι έγινε στο πιο wild party του καλοκαιριού

 

Στις 8:30 ακριβώς χθες το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην μουσική σκηνή RED για την έναρξη του πιο wild party του καλοκαιριού καλωσορίσματος του μουσικού καναλιού MAD στην Κύπρο.

 Όπως ακριβώς και στα MAD Ελλάδος, το κόκκινο χαλί είχε στρωθεί στην έξοδο σε σχήμα Π και μήκος 15 μέτρα για να υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Deejay radio Αντρέας Καράς, ανέβασε τους ρυθμούς στο προαύλιο του χώρου.

Δύο κορίτσια σε υποδέχονταν στην είσοδο με παραδοσιακή κυπριακή σέξι twisted στολή και η δυνατή μουσική στο προαύλιο του χώρου σηματοδοτούσε την έναρξη του πιο wild party του καλοκαιριού.

Την έναρξη στη σκηνή έκανε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα με σούπερ μίνι φόρεμα και πιο αισθησιακή από ποτέ, ξεσήκωσε τους πάντες με τα νάζια της, την πλούσια της χαίτη και τα σέξι κουνήματα της στη σκηνή.

Μετά από περίπου μισή ώρας τραγουδιού και χορού, έφτασε η στιγμή να παραδώσει την σκυτάλη στον σούπερ hot, Κώστα Μαρτάκη, όπου  ο ίδιος τραγούδησε καλοκαιρινές του επιτυχίες και τελειώνοντας ο ίδιος καλωσόρισε το MAD στην Κύπρο με την ελπίδα πως αυτό το ραντεβού θα γίνει θεσμός για τα MAD awards και στην Κύπρο!

Δεν υπήρχε πιο καλός τρόπος για το κλείσιμο της μουσικής βραδιάς, από αυτή που μας χάρισε χθες το βράδυ το συγκρότημα Onirama. Και καθώς η διασκέδαση βρισκόταν στο ζενίθ με τους Onirama να ξεσηκώνουν το κοινό, ο τραγουδιστής Θωδορής Μαραντίνης καλεί την ήβη Αδάμου στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί του και εκείνη ακριβώς την ώρα,  η διασκέδαση  έφτασε στο αποκορύφωμα.

Το καλοκαίρι μας ξεκίνησε με τον καλύτερo τρόπο. Πολλή διασκέδαση και μουσική. Πολλή μουσική! Καλωσόρισες MAD Cy

Της Χρύσας Γρηγορίου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση