ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Λουκία Κυριάκου: Οι πλαστικές, το photoshop και το διάλειμμα στη σχέση της

Η γνωστή σχεδιάστρια, στην πιο εξομολογητική της συνέντευξη, φωτογραφίζεται με τα μαγιό της και μάς αποκαλύπτει τα νέα της σχέδια, πώς πήρε την απόφαση για τις πλαστικές επεμβάσεις, την ηλικία της, ποια Κύπρια σχεδιάστρια την επηρέασε στο ξεκίνημά της, αλλά και το διάλειμμα στη σχέση της.

Του Νικόλα Φωτίου για το περιοδικό Βeautiful People

 Σε ποιες γυναίκες απευθύνονται οι “L.K.C. By Loukia Kyriakou” δημιουργίες σου;

Οι δημιουργίες μας απευθύνονται σε όποια γυναίκα θέλει να ξεχωρίσει, να νιώθει ιδιαίτερη, αλλά και σέξι, γιατί τα ρούχα μας είναι πάρα πολύ θηλυκά και κολακεύουν πάρα πολλούς σωματότυπους.

Ποιο πιστεύεις πως είναι το μυστικό της επιτυχίας του brand σου;
Νομίζω ότι το μυστικό του είναι ότι αγαπάμε τη γυναίκα και προσπαθούμε τα ρούχα που φτιάχνουμε να αναδεικνύουν τη σιλουέτα της κάθε γυναίκας ξεχωριστά, ούτως ώστε να μπορεί η ίδια να δείχνει την πιο γυναικεία της πλευρά και να νιώθει σέξι και κλασάτη ταυτόχρονα.

Πάντως, σε βλέπουμε συχνά να αναλαμβάνεις χρέη μοντέλου για τις καμπάνιες σου και δη για τη σειρά μαγιό, αποκαλύπτοντας παράλληλα το καλογυμνασμένο σώμα σου. Πώς διατηρείς σε τόσο άριστη κατάσταση το σώμα σου;
Έχω να πάω γυμναστήριο εντατικά τουλάχιστον 2-3 μήνες, οπότε ίσως να μην είναι τόσο καλογυμνασμένο και να βοηθάει πολύ το Photoshop. Προσπαθώ, κάποιες ώρες που έχω κενές μετά τη δουλειά να διατηρούμαι, δεν κάνω καλή διατροφή, αλλά προσπαθώ να γυμνάζομαι όταν βρίσκω λίγο ελεύθερο χρόνο.

Χρειάζονται θυσίες για μία γυναίκα προκειμένου να διατηρείται ολόχρονα σε φόρμα;
Βέβαια χρειάζονται θυσίες. Πρέπει να προσέχεις τη διατροφή σου, να γυμνάζεσαι και όσο περνάνε και τα χρόνια, επειδή γίνομαι 35 σε ένα μήνα, όσο μεγαλώνει μια γυναίκα χρειάζεται περισσότερη φροντίδα. Προσπαθώ όσο μπορώ να γυμνάζομαι και, όταν έχω κάποια σημαντική φωτογράφιση, προσέχω λίγο περισσότερο τις προηγούμενες μέρες.

Ουκ ολίγες φορές έχεις παραδεχτεί σε συνεντεύξεις σου ότι έχεις περάσει το κατώφλι του πλαστικού. Θεωρείς ότι πλέον δεν είναι απαγορευμένο θέμα συζήτησης για μία γυναίκα;
Θεωρώ ότι είναι ένα θέμα το οποίο, στο εξωτερικό τουλάχιστον, δεν είναι πλέον ταμπού, και θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και στην Κύπρο. Όπως ένα μικρό παιδάκι πάει στον ορθοδοντικό για να διορθώσει τα δόντια του γιατί είναι στραβά, έτσι έχουν γίνει και αυτά πλέον. Ό,τι δεν μάς αρέσει στον εαυτό μας και νιώθουμε ότι πρέπει να το αλλάξουμε είναι καλό να το κάνουμε, για να μάς δώσει αυτοπεποίθηση και να αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε και να έχουμε ακόμα ταμπού.

Φαντάζομαι ότι στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram, όταν «ανεβάζεις» φωτογραφίες με μαγιό, θα επικρατεί μία μικρή αναστάτωση ανάμεσα στους άνδρες ακολούθους σου. Πόσα διθυραμβικά μηνύματα από το αντίθετο φύλο λαμβάνεις κάθε μέρα;
Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες κάποιες φορές λόγω των μαγιό και λόγω του σώματός μου, είναι κάπως σέξι, προσελκύουν και το ανάλογο κοινό. Πράγματι κολακεύομαι από αρκετά σχόλια του ανδρικού φύλου, αλλά εντάξει, από τη στιγμή που συμβαίνει λόγω επαγγέλματος, προσπαθώ να μη δίνω και τόση μεγάλη σημασία σε ό,τι δεν πρέπει.

Μιλώντας για άνδρες, πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή; Γνωρίζουμε ότι εδώ και καιρό είσαι σε σχέση...
Τον τελευταίο καιρό, λόγω του ότι είναι πολλές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι δικές μου και του συγκεκριμένου ανθρώπου, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα, κυρίως λόγω απόστασης. Στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις και ειδικά όταν δύο άνθρωποι θέλουν να κάνουν καριέρα. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο σε αυτό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS