ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Λουκία Κυριάκου: Οι πλαστικές επεμβάσεις και η ψυχοθεραπεία

Η γνωστή σχεδιάστρια, στην πιο εξομολογητική της συνέντευξη στο περιοδικό Beautiful People, φωτογραφίζεται με τα μαγιό της και μάς αποκαλύπτει τα νέα της σχέδια, πώς πήρε την απόφαση για τις πλαστικές επεμβάσεις, την ηλικία της, ποια Κύπρια σχεδιάστρια την επηρέασε στο ξεκίνημά της, αλλά και το διάλειμμα στη σχέση της.

Του Νικόλα Φωτίου

Λένε ότι η εξωτερική εμφάνιση επηρεάζεται από το τι νιώθουμε μέσα μας. Με άλλα λόγια, αν κρίνουμε από τη φωτογράφισή σου, φαίνεται ότι σε βρίσκουμε στην καλύτερή σου φάση. Αληθεύει;

Συμφωνώ απόλυτα καθώς, εάν νιώθουμε καλά με το μέσα μας, αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Προσωπικά, βρίσκομαι σε πολύ καλή φάση αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση προχωράω έχοντας περισσότερη όρεξη και έμπνευση για δουλειά.

Πώς πέρασες τις καλοκαιρινές σου διακοπές; Έπεται και συνέχεια;

Διακοπές; Στον χώρο αυτό δύσκολα μπορείς να απολαύσεις στην κυριολεξία διακοπές. Ωστόσο, εάν εξαιρέσω ένα σύντομο ταξίδι στις αρχές του καλοκαιριού που είχα με καλές μου φίλες σε νησί της Ελλάδας, το καλοκαίρι με βρήκε με πολλή δουλειά και κάποιες σύντομες αποδράσεις που είχα εντός Κύπρου.

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά ολοκληρώνει τη φετινή πορεία του. Τι καινούργιο θα δούμε από εσένα τη σεζόν που έρχεται;

Η νέα σεζόν με βρίσκει σε πυρετώδεις ρυθμούς για την ολοκλήρωση της συλλογής «Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019», την οποία και θα παρουσιάσουμε στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας τον ερχόμενο Νοέμβριο. Εκτός αυτού, ετοιμάζω μια νέα, ιδιαίτερη νυφική κολεξιόν και τη χειμερινή συλλογή 2019 που θα είναι διαθέσιμη στα ατελιέ μας σε Πάφο και Αθήνα καθώς και στις συνεργαζόμενες μπουτίκ.

Ουκ ολίγες φορές έχεις παραδεχτεί σε συνεντεύξεις σου ότι έχεις περάσει το κατώφλι του πλαστικού. Θεωρείς ότι πλέον δεν είναι απαγορευμένο θέμα συζήτησης για μία γυναίκα;
Θεωρώ ότι είναι ένα θέμα το οποίο, στο εξωτερικό τουλάχιστον, δεν είναι πλέον ταμπού, και θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και στην Κύπρο. Όπως ένα μικρό παιδάκι πάει στον ορθοδοντικό για να διορθώσει τα δόντια του γιατί είναι στραβά, έτσι έχουν γίνει και αυτά πλέον. Ό,τι δεν μάς αρέσει στον εαυτό μας και νιώθουμε ότι πρέπει να το αλλάξουμε είναι καλό να το κάνουμε, για να μάς δώσει αυτοπεποίθηση και να αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε και να έχουμε ακόμα ταμπού.

Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη; Είχες ενδοιασμούς;

Γενικά ως άνθρωπος, από μικρή, είχα διάφορα θέματα με τον εαυτό μου. Δεν είχα και πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είχα αρκετά θέματα, τα οποία δεν λύθηκαν ουσιαστικά μόνο με το εξωτερικό κομμάτι αλλά και με την ψυχοθεραπεία. Το ότι βελτίωσα κάποια πράγματα πάνω μου, με βοήθησε και γενικά στην αυτοπεποίθησή μου. Από τη στιγμή που το σκέφτηκα, πήρα την απόφαση και έψαξα για τους καλύτερους γιατρούς και το έκανα κατευθείαν.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο Beautiful People που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση