ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Λουίζα Φιλίππου: H sexy socialite μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της

Της Ηλέκτρας Στασινοπούλου
Φωτογραφίες Μάριος Παπακυπριανού
Μαλλιά Unique Salon

Μοιράσου μαζί μας τις συμβουλές μόδας για το καλοκαίρι.
Μπορώ να μιλώ ασταμάτητα για τη μόδα. Αν πρέπει να περιοριστώ σε 5 συμβουλές και μόνο, θα ήταν να αγοράσετε καλοκαιρινά παπούτσια μισό μέγεθος μεγαλύτερα από το κανονικό. Αυτό θα σάς παρέχει περισσότερη άνεση. Επιλέξτε χαλαρά, ελαφριά και αέρινα υφάσματα όπως βαμβακερά, λινά και μεταξωτά. Αντικαταστήστε το σορτσάκι και το μπλουζάκι με ένα μακρύ, αέρινο φόρεμα το οποίο θα σάς κρατήσει πιο δροσερή, είναι δοκιμασμένο. Συνδυάστε το με φλατ σανδάλια κατά τη διάρκεια της ημέρας και αναβαθμίστε το με ψηλά τακούνια στις βραδινές εμφανίσεις σας. Επιλέξτε κομμάτια σε ανοιχτά χρώματα (εγώ προτιμώ το άσπρο) γιατί θα σάς παρέχουν περισσότερη άνεση το καλοκαίρι σε αντίθεση με τα σκούρα χρώματα. Last but not least, να αγοράζετε κάθε καλοκαίρι ένα καινούργιο κομψό καπέλο. Τα αγαπημένα μου είναι τα Panama.

Ποια είναι τα κομμάτια-κλειδί για το καλοκαίρι;
Τα ολόσωμα μαγιό φορεμένα μέσα από σορτς και καφτάνια και στυλάτα γυαλιά που θα μεταμορφώσουν το βλέμμα σας. Επίσης, λουλούδια, έντονα χρώματα και έθνικ στοιχεία χορεύουν στον ρυθμό μιας τάσης που τιμά το πνεύμα του καλοκαιριού. Για ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις, επιλέξτε αέρινα φορέματα, μοναδικά κιμονό και μαγιό σε έντονες αποχρώσεις.

Τι χρησιμοποιείς στα μαλλιά σου για να είναι πάντα προστατευμένα από τον ήλιο;
Χρησιμοποιώ προϊόντα της εταιρείας Kérastase τα οποία δημιουργούν την απαραίτητη ομπρέλα προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Αγαπημένο καλοκαιρινό άρωμα;
Το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού, το άρωμα Bronze Goddess Eau de Perfume της Estée Lauder. Το συγκεκριμένο αποτελεί ένα εθιστικό αρωματικό κοκτέιλ που θα σάς ταξιδέψει σε εξωτικές ακρογιαλιές.

Αγαπημένο αντηλιακό;
To Hampton Sun που κυκλοφορεί πλέον στην αγορά.

Τι πρέπει να αναζητούν οι γυναίκες σε ένα μαγιό;
Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι πρέπει να βρείτε το κατάλληλο μαγιό που να αναδεικνύει τον σωματότυπό σας και αντιπροσωπεύει το προσωπικό σας στυλ. Ο πιο σημαντικός κανόνας είναι το πόσο άνετα νιώθετε με τον εαυτό σας και το σώμα σας καθώς η αυτοπεποίθηση είναι καθοριστική.

Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβουν υπόψη οι γυναίκες κατά την αγορά ενός μαγιό;
Ο τύπος του σώματός τους. Πρέπει να επιλέξουν ένα μαγιό που τονίζει τα πλεονεκτήματα και κρύβει τα μειονεκτήματα. Η μεγαλύτερη κάλυψη δεν είναι πάντα κολακευτική αφού μερικές φορές το αντίθετο είναι και καλύτερο. Τι εννοώ; Αν επιλέξετε ένα ολόσωμο ή μπικίνι bottom με υψηλότερο κόψιμο, τα πόδια σας θα φαίνονται πιο μακριά. Δοκιμάστε πολλά μαγιό και να έχετε κάποιον μαζί σας στο κατάστημα που να εμπιστεύεστε ότι θα σάς δώσει ειλικρινή συμβουλή.

Τι πρέπει να ψάξει μια λεπτή γυναίκα σε ένα μαγιό και μια σε μεγάλο μέγεθος;
Οι λεπτές γυναίκες μπορούν να φορέσουν σχεδόν τα πάντα και σε όλους τους χρωματισμούς. Ανάλογα με την αυτοπεποίθησή τους, μπορούν να δείξουν όσο θέλουν. Μια καλή επιλογή για ένα λεπτό σώμα χωρίς καμπύλες είναι το μαγιό που θα «προσθέσει» όγκο και θα δώσει σχήμα στο σώμα τους. Οι πιο εύσωμες γυναίκες θα πρέπει να ψάξουν για κάτι που καλύπτει το σώμα τους και τούς δίνει καλή υποστήριξη όπου χρειάζεται και ένα ωραίο αποτέλεσμα. Πρέπει να ποντάρουν σε πιο σκούρα χρώματα και να δώσουν έμφαση στη μέση για καλύτερη ισορροπία και όχι στο πάνω ή κάτω μέρος του σώματος. Το ολόσωμο μαγιό είναι πιο κατάλληλο.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου σχεδιαστές;
Λατρεύω πολλούς σχεδιαστές αλλά ξεχωρίζω τους οίκους La Perla, Agent Provocateur, Zimmermann, Missoni Mare και Adriana Degreas.

Πηγή: Περιοδικό Βeutiful People

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση