ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

#loveautism: Σήμερα το μεγάλο event του Beautiful People

Περισσότερες από 50 προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους με το κατάστημα επίπλων Kare και το περιοδικό Beautiful People για τα άτομα με αυτισμό.  Η ανθρωπιά και ο σεβασμός ως προς την διαφορετικότητα είναι επιλογή κάθε ανθρώπου. Δεν διδάσκεται και δεν υπάρχει σε καμιά εκπαίδευση, είναι απλά επιλογή.

Έτσι, πενήντα προσωπικότητες από το πολιτικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και αθλητικό χώρο της Κύπρου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του το κατάστημα επίπλων Kare και του Beautiful People και χαρίζουν ένα προσωπικό αντικείμενο για να δοθεί προς πώληση στο φιλανθρωπικό παζαράκι που θα πραγαματοποιηθεί σήμερα.

Τα έσοδα θα δοθούν στον σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό Κύπρου, ώστε να ενισχυθεί το ταμείο και να αγοραστεί  όχημα για τη μετακίνηση των εξυπηρετούμενων ατόμων.

Μεταξύ των ατόμων που προσφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα είναι και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο οποίος προσφέρει το αγαπημένο του στυλό.

Επίσης η Πρώτη κυρία, σύζυγος  του Πρόεδρου Αναστασιάδη, προσφέρει μια χειρόγραφη δική της συνταγή.

Η Μαρία Κορτζιά προσφέρει ένα ασημένιο βραχιόλι το οποίο της χάρισε η γιαγιά της. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας είπε: ‘’Μου το έκανε δώρο η γιαγιά μου. Έχει συναισθηματική αξία για μένα γι αυτό και το δίνω  και εγώ πολύ αγάπη για έναν καλό σκοπό’’.

Η Έβελυν Κανζαντζόγλου χαρίζει μια αγαπημένη της τσάντα. Μας δήλωσε πως ‘’Είναι συλλεκτική, για μια περίοδο την κρατούσα συνέχεια και δεν την αποχωριζόμουν ποτέ, την πρόσεχα πάντα σαν τα μάτια μου και χαίρομαι που την χαρίζω για έναν καλό σκοπό’’.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης θα δίνει ένα ζευγάρι γυαλιά από την προσωπική του συλλογή, επικοινωνώντας μαζί του μας είπε: ‘’Τα γυαλιά είναι από την συλλογή μου την οποία προσέχω σαν τα μάτια μου. Η συλλογή μου ανέρχεται στα 42 ζευγάρια και είμαι πολύ χαρούμενος που θα χαρίσω ένα από αυτά για αυτόν τον σκοπό’’

Η Σύλβια Μαυροπούλου χαρίζει ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, και μας είπε πως αν και ‘’Είναι σημαντικό το ότι τα χαρίζω για έναν τόσο καλό και σημαντικό σκοπό’’

Ραντεβού λοιπόν στις 11:00π.μ. στο The Mall of Cyprus στην εκδήλωση αγάπης και προσφοράς στα άτομα με σύνδρομο Άσπεργκερ. Η εκδήλωση αγάπης θα διαρκέσει μέχρι και το απόγευμα στις 17:00. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS